Mosogatógépen ki lehet kapcsolni a szárítás funkciót? S ha igen milyen márka (modell is )
annyira ki lehet, hogy az enyemben pl. nincs is.
tulajdonkeppen mit akarsz kerdezni?
2. vagyok
Igen, a miénk kondenzációs szárítású. Az öblítővíz is forró, így ha tud párologni az edényekről, akkor gyorsan megszáradnak. Persze ki lehet kapcsolni a kondenzációs szárítást is, és ha kinyitod az ajtaját, akkor ugyanúgy megszárad. Csak a pára a lakásba áramlik. A miénk Bosch masina, de a pontos típust tényleg nem tudom :) A kondenzációs szárítás nem sok vizet használ, valami 2-4 liter körül. De van más típusú szárítás ha jól tudom, de szerintem ez a legjobb.
És ami fontos, kis gépet nem érdemes venni, még ha kevesen vagytok sem. Elég ha egy évben 5-ször hívtok vendégeket, és máris megéri a 12 terítékes. Nem is beszélve arról, hogy a nagy edények is gond nélkül beleférnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!