Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eredeti telefont vettem?

Eredeti telefont vettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, aqua oldalról rendeltem egy samsung galaxy a35 telefont navy blue színben adom a linket is:

[link]

Szerintetek eredeti ez a telefon?

Mert amikor bekapcsolom akkor kiadja a samsung logót de utána ilyet ad ki:

[link]

Kikapcsoláskor meg csak ezt:

[link]

Meg lehet valahogy nézni hogy eredeti-e a telefon? Aqua.hu oldalról rendeltem. 105ezerért 6gb ram verzióval

És valahogy ki lehet ezt a chryta sit-et szedni? Már ha eredeti a telefon. Tudom, olcsón vettem de sokat olvastam erről az oldalról itt gyakorin, és jókat olvastam róla ezért mertem megrendelni.

Válaszokat előre is köszönöm

2024. júl. 9. 18:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ezért nem rendelünk szürkeimportos oldalról... küldhetnek ázsia belpiacos meg szolgáltatói flottából kimaradt telefont is...
2024. júl. 9. 20:04
 12/22 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy az aqua oldal teljesen rendben van mert sokan pozitív véleménnyel írtak róla gyk-n :/
2024. júl. 9. 20:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Ezek szerint szürkeimportos, mivel valami szolgátatós telefont küldtek
2024. júl. 9. 20:17
 14/22 A kérdező kommentje:

Csináltam gyári visszaállítást, most már ki kapcsoláskor a samsung logót mutatja ami ki alszik és utána rezeg egyet. Bekapcsoláskor se adja már ki a csehes o2-t. De szolgáltatás adatainál azt írja hogy

SAOMC_SMA356B..blabla.. és utána meg az o2c/o2c/o2c/eux/o2c

Nyomkodom de hiába semmit nem ad ki meg sokáig nyomom akkor se

2024. júl. 9. 20:32
 15/22 A kérdező kommentje:
Valószínű hogy vissza fogom küldeni
2024. júl. 9. 20:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Eredeti, de szürkeimportos. Küldd vissza gyorsan, mielött lejár az elállási jogod. Telefont inkább a gyártói webshopról, Euronicsból vagy Media Marktból érdemes venni.
2024. júl. 9. 21:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Aqua = Dot Computer, az teljesen OK. Ez a nevük, ne aggódj ezen. A telefon viszont tuti szürke importos. 14 napon belül vissza is tudod küldeni, szíved joga.
2024. júl. 10. 01:19
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

16) Media Markt/Eurnics-tól SOHA ne vegyél. Csak jogszabálynak megfelelő idejű garanciát adnak a készülékekre. Máshol kapsz 2-3-5-10 évet is valamire. Náluk? 0 év. 1 év. Talán 2.

SOHA Media Markt és Euronics. SOHA, SOHA, SOHA.

2024. júl. 10. 01:20
 19/22 A kérdező kommentje:

Milyen címre kell visszaküldenem? Dor compkernek kell vagy egy aqua üzletbe?

Egyébként biztonságos egyáltalán használni ezt a telefont? Mert bankkártya adataim rajta lesznek az otp alkalmazás miatt hogy nyomon tudjam követni. 2 év jótállást is kaptam a telefonhoz, emailben és számlát is. Mert ha biztonságos akkor lehet hogy megtartom, mert teljesen jól működik rajta minden. Máshol +20-30ezer Ft al kerül többe ez a telefon

És teljesen le kell merítenem a telefont mielőtt használni kezdem vagy 16 óráig kell töltőn hagynom? Mind kettőt mondták nekem

2024. júl. 10. 06:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#18 De legalább ott nem vernek át szürkeimportos telefonnal.
2024. júl. 10. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!