Ha nekem még a régi telekomos sim kártyám van de vettem egy 4G-s telefont tudok majd netezni az eredeti sim kártyával vagy új kártya kell?
Figyelt kérdés
ha új kell van mód a régi számom megtartására?2023. aug. 29. 21:06
1/7 anonim válasza:
Nekem úgy oldották meg, hogy kaptam új sim kártyát az internet előfizetésemhez és a régi telefonszámomat megtartottam.
2/7 anonim válasza:
Van! Nekik több simjük van, főleg ha megrongálódna, akkor is újat adnak, és ugyan azzal a telefonszámmal.
Sőt, ha feltöltősről -> előfizetésre váltasz, akkor mindenképp újat adnak…
3/7 anonim válasza:
Az SIM-en marad a régi számod! Nem kell sim csere miatt számot változtatni! Nekem 20 éve van a telekomnál a számom és már vagy 10 kártyát cseréltek.
Ajánlott a kártya cseréje, elavulnak a sim kártyák is.
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ha nagyon régi (10+ éves) a sim kártyád, akkor előfordulhat, hogy még nem támogatja a 4G-t.
De szerencsére ebben az esetben ingyen cserélik egy újra.
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy már méretben sem lesz jó a sim kártya az új telefonba. Körbevágás helyett inkább cseréltesd ki és természetesen a régi telefonszámod meg marad. Ha Dominos vagy, akkor csak abban az esetben díjmentes a csere, ha a régi kártya nem sérült. Ezt azzal kell bizonyítani, hogy fel kell hívni egy számot az ügyintéző előtt, ezért érdemes magaddal vinni a régi készülékedet is.
6/7 anonim válasza:
Tudtommal díjmentesen cserélik ilyen esetben, ha elavult a kártya.
7/7 anonim válasza:
Ha csak elavult, akkor valóban díjmentes. Ha sérült, akkor 2500 forint. Viszont azt, hogy nem sérült, valahogy bizonyítani kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!