Az előző tulaj nem fizette a részleteket, és a telefon
feketelistás lett (?)
Figyelt kérdés
Fél éve vettem a telefont, de átvertek, és úgy tudtam, hogy én vagyok a második tulaj, de közben kiderült, hogy a 3. Az első tulajjal semmi kapcsolatom nincsen, az akitől én vettem napok óta nem válaszol, Yettelnél már kérdeztem, és ott azt mondták nem tudnak segyteni (onnan lett vásárolva) szerintetek mitévő legyek? Hallottam van "Blacklist remover" de nem tudom mennyire, legális, és mennyire működik, illetve gondolom van az alaplap csere megoldás akár.
Illetve egy 14 Pro Max az alany, itt eSIM a második SIM, úgyhogy a foglalatokkal nem lehet játszani
2024. júl. 7. 13:27
22/30 Kedves Vezető válasza:
Akkor bukó, sajnos.
Én használt androiddal jártam így, Yettel, ott átraktam a kártyát a másikba, és ment, csak a SIM IMEI-t tiltották. De akkor iPhone máshogy van. Hát, tőlem átvette egy használt telós, mert valahogy kényelmetlen' volt egy blacklist telefonnal mászkálni, de azt is potom pénzért vette át. Azóta csak újat veszek.
A használt kereskedő is mondta hogy rengeteg ilyen eset van.
Ha megmókolod az előfizetéses szerződéses telót, amin esetleg még részlet is van, akkor még Te is belemész az unfair folyamatba.
Sajnálom.
2024. júl. 7. 13:36
23/30 A kérdező kommentje:
Mit gondoltak hol tudom eladni? Sima GSM gondolom átveszi fillérekért, ami eszembe jutott Rejoy, esetleg hardverapro, jofogas
2024. júl. 7. 13:42
24/30 anonim válasza:
Tiltott telefont NEM fogsz tudni eladni.
Rejoy-on még akár fel is jelenthetnek érte (Főleg, ha be van jelentve, hogy lopott a készülék)
Hardveraprón tilos tiltott készüléket árulni.
Nem ajánlom, hogy bárhová is feltedd, mert nagyon megütheted a bokádat.
Maximum a "feketepiacon" tudod eladni párezer Ft-ért az araboknak.
2024. júl. 7. 13:46
25/30 Kedves Vezető válasza:
Nem lehet megkeresni, azt akitől vetted, és hogy vegye vissza Ő, akár kevesebbért is ? Mert oké hogy "Ő nem tudta", de így csak Te buktál.
Gondolom nem.
2024. júl. 7. 13:47
26/30 anonim válasza:
Eladni biztosan nem fogod, mert aztmondják majd rá hogy loptad, max útszélén egy cigánynak tudod fillérekért lepasszolni.
2024. júl. 7. 14:08
27/30 anonim válasza:
Amúgy lehet tudni hogy hol vetted a telefon vagy csak itt akarod kideríteni hogyan kéne feloldani a lopott telefont?
2024. júl. 7. 14:27
28/30 A kérdező kommentje:
Hardveraprón vettem, nem lopott, hanem nem fizették utánna a részleteket, nekem egy olyan srác adta el aki ott hazudott ahol csak tudott, majd amikor felkerestem tettette az ártatlant, majd mondta, hogy családi okok miatt ő nem tudja vissza venni csak havi törlesztéssel, és akkor addig odaadom neki a telefont hátha kitud valamit találni, erre meg megmondtam, hogy biztosan nem, jó esetben az első huszast megkapom, és ha valahogy meglehet oldani, hogy működjön, inkább azt választom
2024. júl. 7. 15:25
29/30 anonim válasza:
"nem lopott, hanem nem fizették utánna a részleteket"
Az gyakorlatilag ugyanaz.
Nem fogod tudni feloldani a tiltást sehogy.
Miért nem kérted el a számlát tőle, amivel igazolta volna, hogy nem törlesztőre vette?
2024. júl. 7. 15:45
30/30 anonim válasza:
Húh, jól megszívtad. Alkatrésznek add el. Volt egy ismerősöm, aki menőzni akart, hogy iphone-ja van, de nem volt rá pénze, így vett egy letiltott iphone-t ( ez akkor volt még, 10 éve, amikor menőnek számított iphone-nal hencegni), majd egy legolcsóbb androidos telefont használt hotspot-ként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!