Az előző tulaj nem fizette a részleteket, és a telefon
feketelistás lett (?)
Figyelt kérdés
Fél éve vettem a telefont, de átvertek, és úgy tudtam, hogy én vagyok a második tulaj, de közben kiderült, hogy a 3. Az első tulajjal semmi kapcsolatom nincsen, az akitől én vettem napok óta nem válaszol, Yettelnél már kérdeztem, és ott azt mondták nem tudnak segyteni (onnan lett vásárolva) szerintetek mitévő legyek? Hallottam van "Blacklist remover" de nem tudom mennyire, legális, és mennyire működik, illetve gondolom van az alaplap csere megoldás akár.
Ha létezne tiltás leszedő, senki nem fizetne. És még kapna hozzá egy működő telefont is. Nagy értékű készülékre ha kötöttél adásvételi szerződést, akkor rendelkezned kell az eladó néhány adatával, amivel utol lehetne érni úgy is, hogy ő szeretne csendben eltűnni miközben csalást követett el. Ugye van? Nyilván nincs, mert akkor nem írtad volna ki a kérdést. A legjobb amit tehetsz, hogy kifizeted a tartozást, így gondolom leveszik a tiltást, mert a szolgáltatónak mindegy ki fizeti, csak a kintlévőséget nyerjék vissza. Neked meg ez a tanulópénz lesz.
2024. júl. 6. 17:52
2/30 anonim válasza:
Na hát pont ezért nem veszünk hardveraprón, marketplacen, meg jófogáson használt telefont. Csak egy példát hoztál, legtöbb amit tehetsz hogy hideg vizet iszol rá. Az adásvételi nem egy garancia, néhányan pedig azt hiszik hogy az bármit is fog számítani ha jól átverik őket, de nem fog semmilyen kártérítésben vagy garanciában a hasznodra lenni és semmit sem bízonyit mert bárki otthon csinálhat magának adásvételi szerződést. Ezt buktad sajnálom.
2024. júl. 6. 17:58
3/30 anonim válasza:
Azért éri meg eladni egy új telefont mert nem akarja kifizetni érte a részleteket. Ha eladta többé nem fizet a szolgáltatónak. Ez egyértelmű.
Te meg hoppon maradsz.
2024. júl. 6. 18:04
4/30 anonim válasza:
Ezért kell mindig kérni a számlát is
2024. júl. 6. 18:52
5/30 Kedves Vezető válasza:
A másik SIM foglalatba berakod a kártyát, és megy tovább.
A Yettel csak Sim foglalatot tilt(ott).
Amúgy ahogy előttem mondták, ezért nem érdemes használt telót venni sehonnan, a használt telós sem ellenőrzi ezt, teljes biztonságban széttárja a kezét, hogy Ő nem tudta', ennyi.
2024. júl. 6. 19:23
6/30 anonim válasza:
A "blacklist removerrel" át fognak verni, ilyen nem létezik.
Próbálj meg kapcsolatba lépni azzal, akitöl vetted, ha nem müködik együtt jelentsd fel.
2024. júl. 6. 19:28
7/30 anonim válasza:
Tanúló pénz, már sok mindent nem tehetsz ellene, hiába mész a vajas fülü ember után és feljelented nem fognak kezdeni vele semmit, mert miért vettél telefont aluljáróban papirok nélkül, még ha bizonyítani is tudnád hogy átvert akkor sem lesz kártérítésed belöle max lecsúkják de annak is csillagászatnyi az esélye hogy megtörténjen szóval csak az idődet pocsékolnád hogy a redőrségen lobbizol vele. Nem létezik olyan hogy feloldod valami netes varázslattal a szolgáltatói tiltást. A fenmaradó részletet sem tudod kifizetni mert nem te kötötted a szerződést. Az alaplap cserével megváltoztathatod az imeit az viszont illegális és annyiba kerül hogy ezen a pontos új telefont is vehetsz. A telepen leadhatod kilóra a telefont vagy alkatrésznek eladod. Vagy veszel egy buta telefont telefonálásra, a tiltottat meg wifivel használod.
2024. júl. 6. 19:53
8/30 anonim válasza:
"Hallottam van "Blacklist remover" de nem tudom mennyire, legális, és mennyire működik,"
Semennyire nem működik. Csak beszednek még egy kis pénzt tőled. Inkább lottót vegyél azon a pénzen, azzal nagyobb esély van arra, hogy hasznodra válik.
2024. júl. 6. 21:37
9/30 Kedves Vezető válasza:
*Csak most láttam az "IPhone tag" et, ott nem tudom, hogy van a dual SIM (az is lehet hogy megoldottad már), de a Yettel csak SIM IMEI-t tilt, tehát Androidon pl a másik foglalattal megy tovább tiltás után, a Telekom nál is, egyedül a Vodafone tilt készülék IMEI-t.
De, az Iphone-t nem ismerem.
2024. júl. 6. 21:47
10/30 anonim válasza:
van "Blacklist remover"
Persze hogy van. Bemész a szolgáltatóhoz és kifizeted az előző tulaj pár százezres tartozását... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!