Az előző tulaj nem fizette a részleteket, és a telefon
feketelistás lett (?)
Figyelt kérdés
Fél éve vettem a telefont, de átvertek, és úgy tudtam, hogy én vagyok a második tulaj, de közben kiderült, hogy a 3. Az első tulajjal semmi kapcsolatom nincsen, az akitől én vettem napok óta nem válaszol, Yettelnél már kérdeztem, és ott azt mondták nem tudnak segyteni (onnan lett vásárolva) szerintetek mitévő legyek? Hallottam van "Blacklist remover" de nem tudom mennyire, legális, és mennyire működik, illetve gondolom van az alaplap csere megoldás akár.
10, egyébként IP-t tudna cserélni, de az a mókolás meg már Őt vinné bajba/aki megcsinálja, szóval ha nem dual SIM es, akkor bukó..
2024. júl. 6. 23:55
12/30 Kedves Vezető válasza:
*De valszeg már megy neki :)
2024. júl. 6. 23:56
13/30 anonim válasza:
10/
Mindkét imei-t tiltják, nemcsak az egyiket.
2024. júl. 7. 00:07
14/30 anonim válasza:
Hol vetted és kaptál egyátalán papírt róla? Ha valami aluljáróban vagy vasutállomáson vetted valami koszos cigánytól akkor felejtős az egész. Add le kilóra a telepen az a legjobb amit tehetsz akkor legalább nem fogják azt mondani hogy loptad.
2024. júl. 7. 00:49
15/30 Kedves Vezető válasza:
13, NEM.
3. Jára mondom, hogy nem csak azt a SIM foglalatot, ami az előfizetésben van, annak az IMEI címét.
(Bemész, megmondják a Yettelnél ha nem hiszed el, nem fogok győzködni senkit arról, amit tudok)
A Yettel, Telekom.
Vodafone készüléket tilt.
2024. júl. 7. 00:55
16/30 anonim válasza:
A kérdező már rég átrakta a kártyát a másikba és megy neki szerintem is.
Nekem is megy hasonló szitu után
yettel. Az is lehet hogy Ő nem fizette, csak kíváncsi volt a megoldásra.
2024. júl. 7. 01:05
17/30 anonim válasza:
Nyilván nem azzal a sim-el telefonszámmal használja amit 2 tulajdonossal előtte vásárláskor kapott az előfizetéshez az első tulaj.
2024. júl. 7. 01:23
18/30 anonim válasza:
Az IMEI(ke)t tiltják, tehát telefon/mobilnet nem lesz. Wifiről még használhatod nyugodtan.
Mást nem nagyon lehet vele csinálni. A removerek az IMEIt próbálják megváltoztatni. Vagy sikerül vagy nem, vagy működik vagy nem és persze tilos.
Az alaplapcsere segíthet. Kérdés megéri-e anyagilat.
2024. júl. 7. 06:42
19/30 anonim válasza:
Hát én 20 ezerért vettem törött kijelzős S21+ telót, szóval nagy érvágás nem lehet egy alaplapcsere
2024. júl. 7. 13:13
20/30 A kérdező kommentje:
#15 Tegnap kettő Yettel üzletben is voltam, ahol megkérdeztem, mindkettőben azt mondták, hogy amennyiben dual SIM-es, mindkettő tiltásra kerül Iphone-ok esetében, Androidnál nem. Továbbá azt is mondták az egyik helyen, hogy az összes tartozását kell kifizetnem, (meg is jegyezte a srác, hogy egyáltalán nem éri meg, mert nem kevés telefont vett így) a másik helyen megkérdezték mennyiért vettem, és ott mondták, hogy jobban megérné új telefont vennem, még amin gondolkoztam, hogy esetleg a rejoy, vagy hasonló cégek felvásárolják e, mert nekik kellenek az alkatrészek, és oda jó lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!