"13 Pro azért mai napig jó telefon, de a 13 igencsak fapados és sok funkciót nélkülöz."
Mondjuk marhára érdekelne, hogy mi az a sok funkció, a 120 Hz-en és a zoom kamerán kívül. :D
A 13 Pro ettől függetlenül lehet használtan, jó áron jó vétel. (Mondjuk így a sima 13 is.)
Mondjuk a teljes Pro kamera rendszer, sokkal jobb éjeli mód, makró móddal megspékelve.
A kamera számít önmagában a legtöbbet, akinek erre nincs szüksége röhögve elvan egy A35-tel is manapság.
Ez igaz, hogy a kamera számít a legtöbbet ezen a szinten, de azon belül is - remélem ezen nem veszünk össze - a főkamera a legfontosabb, ezzel készül messze a legtöbb kép. A zoom még van hogy jól jön, az széleslátó nagyon-nagyon alkalmanként, a makró meg kb. arra van, hogy az ember kétszer kipróbálja és többet ne használja.
A lényeg pedig az szerintem, hogy a 13 Pro főkamerája annyival nem jobb, mint a sima 13-é. Ha letennék eléd 10-10 képet a két készüléktől, nagyon-nagyon meglepődnék, ha konkrétan tudnád, hogy melyiket készítette a Pro.
A 13 a 13 Pro-hoz képest a maga idejében szerintem egy jó vétel volt, én is inkább azt vettem anno. Manapság a 15 és a 15 Pro között már nehezebben döntenék (most már kifejezetten ciki ennyiért árulni egy telefont 60 Hz-es kijelzővel).
Manapság a sima 13 hátránya már inkább a 4 giga memória, de persze átlagos felhasználásra ez is bőven elég, azonban ilyenkor jön be az, amit mondtál, hogy egy A35 is röhögve hozza ezt a szintet - kamerát leszámítva -, jóval olcsóbban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!