Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone13 vélemények?

Iphone13 vélemények?

Figyelt kérdés

jún. 22. 06:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
jún. 22. 07:20
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Működik, nincs vele gond.
jún. 22. 09:43
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Jó, mint az összes iPhone. De gyalázatos az akksi idő, mint az összes iPhoneál. Melegszik, mint a xar.
jún. 22. 09:44
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Nincs benne optikai zoom, ami sok ember szerint zavaró. Ezt érdemes figyelembe venni. A 60 hz-es kijelző is meggondolandó. Ezeket leszámítva nincs gond a telefonnal. Annyit érdemes még megemlíteni hogy csak arcfelismeréssel oldható fel a telefon, ami néha jó, néha viszont nem praktikus. Elég szubjektív, hogy kinek mennyire tetszik.
jún. 22. 09:52
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Ilyen telefonom van, 2 éves. Én ezt anno 320 körül vettem talán Media Marktból, szóval a hivatalos ár közelében. Most megnéztem az Apple oldalán, ezt a telefont még mindig 300-ért árulják. Annyit semmiképp sem ér meg, ezt itt egyből le is szögezhetjük. Használtan vagy olcsóbb webshopból szürkeimportosan még megérheti, használható telefon. Igazából azt hozza, mint egy jobb középkategóriás droid, kivéve hogy szerintem még mai szemmel nézve is meglepően jó fotókat tud készíteni, főleg rosszabb körülmények között jön elő az előnye (kevés vagy túl sok fénynél).

Ami viszont már egy középkategóriás droidhoz képest is hátrány:

- Kevés a 4 giga memória ha multitaskingolnál. Nagyon hamar zárogatja be az appokat.

- Nincs zoom kamera, ami az árkategóriájában szerintem manapság annyira nem okés.

- A 60 Hz-es kijelző manapság már az alsó kategóriában is szemöldökráncolásra ad okot, nemhogy egy teli áron 300 ezres telefonnál.

Nekem ez az első iPhonem, de így 2 év tapasztalata alapján az sem feltétlenül igaz, hogy ezek a telefonok érdemben tovább használhatóak mint bármi más. Elvileg 90%-os az aksija, de az újkori ragyogó üzemidőt már távolról sem hozza, ráadásul könnyen melegszik is és bizony mikrolaggokból is akad jócskán. Nem azt mondom, hogy nem tudnám még vígan elnyomkodni 2-3 évig, de ez egy 150 ezres telefonra ugyanígy igaz lenne, hogy 2 éves korában lenne benne még 2-3 év...

jún. 22. 12:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gyűjts még egy kicsit és legyen iphone 15 az usb c miatt bőven megéri.
jún. 22. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
Vagy 13 pro már 120hz
jún. 22. 14:30
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
A 13 Pro egy teljesen jó telefon. Megéri.
jún. 22. 17:09
 9/14 Misike21 ***** válasza:
Mai napig ezt használom . 13 pro
jún. 23. 13:18
 10/14 anonim ***** válasza:

13 Pro azért mai napig jó telefon, de a 13 igencsak fapados és sok funkciót nélkülöz.

Nem ajánlott telefon, de a Pro változat nagyon is rendben van.

jún. 23. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!