Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől lehetséges ez?

Mitől lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Ülünk a párommal a kocsiban, és egyszer csak csörög a telefonja és "én" hívom őt. Úgy hogy az én telefonomról nem indítottunk hívást. Megnéztem, nem nyomódott el, semmi ilyen, teljesen sötét volt, még csak a híváslistámban sem szerepelt a hívás. Hogy lehetséges ez? Elég ijesztö volt.
2024. jún. 21. 07:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg más valaki telefonszáma van neki beprogramozva a te neveddel?

Felvette, amikor kicsörgött a hívás?

2024. jún. 21. 08:14
 2/23 anonim válasza:
100%

Biztos, hogy nem írta át a te nevedet valaki más telefonszámára? Mit tudom én te vagy Anna és mondjuk Lili telefonszámára is a te neved jelenik meg hogy Anna. Ez csak példa volt.

A telefonszámot nem láttad?

2024. jún. 21. 08:21
 3/23 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem, az én számomat is írta ki a kijelzőn az én nevemmel. És felvettük, de üres volt a vonal, nem szólt bele senki..
2024. jún. 21. 08:42
 4/23 A kérdező kommentje:
És az én képemmel, a számomhoz van kép is kijelölve. Érdekes ez igy.
2024. jún. 21. 08:43
 5/23 anonim válasza:
Ez elég ijesztő. Talán csak valami zavar a telefonban. Engem is hívtak már fel úgy hogy felvettem és messziről hallottam az illetőt aki valakivel beszélt.
2024. jún. 21. 08:45
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen, elég para szerintem is. Bíztam benne volt már ilyen mással is, és van rá valami észszerű magyarázat. Remélem több hasonló nem lesz. 🙄
2024. jún. 21. 08:49
 7/23 anonim ***** válasza:
A párod mit gondol, mi lehetett ez?
2024. jún. 21. 09:08
 8/23 A kérdező kommentje:

Nem tudjuk. Én most tettem vírusírtókat a telefonra. Jobb ötletem nincs.

De sajnos olvastam a neten olyat, hogy emberek panaszt tettek egy bizonyos szolgáltató oldalán, hogy többen hívták, nem fogadott hívásuk volt tőle, persze ő nem hívta fel őket . Random emberekről van szó, nem is ismerték egymást. Egyetlen megoldásnak a számcserét javasolták. Nem értem hogy lehetséges az ilyen.

2024. jún. 21. 09:14
 9/23 A kérdező kommentje:

De amúgy lehet az ő telefonját kellene átnézni, mert kb 1,5 hónapja volt egy olyan, hogy nem tudtam őt felhívni. Mindig foglaltat jelzett, de úgy nem is foglalkoztam vele. Legközelebb hívom, megint foglalt. Utána mondtam neki ezt, hogy hívtam és mindig foglaltat jelez. Hát ő nem is beszélt akkor épp senkivel. Nézzük a telefonját és le voltam tiltva nála.

Ezt is furcsállottuk, hisz együtt élünk. Jól megvagyunk, nyilván szándékosan nem tiltott volna le. De ezzel úgy voltam, lehet csak egy véletlen.

Na de ezek után már nem biztos, hogy az. 🥹

2024. jún. 21. 09:33
 10/23 A kérdező kommentje:
Lehet egy vírusos alkalmazás van a telefonján. Ki tudja.
2024. jún. 21. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!