Mitől lehetséges ez?
Esetleg más valaki telefonszáma van neki beprogramozva a te neveddel?
Felvette, amikor kicsörgött a hívás?
Biztos, hogy nem írta át a te nevedet valaki más telefonszámára? Mit tudom én te vagy Anna és mondjuk Lili telefonszámára is a te neved jelenik meg hogy Anna. Ez csak példa volt.
A telefonszámot nem láttad?
Nem tudjuk. Én most tettem vírusírtókat a telefonra. Jobb ötletem nincs.
De sajnos olvastam a neten olyat, hogy emberek panaszt tettek egy bizonyos szolgáltató oldalán, hogy többen hívták, nem fogadott hívásuk volt tőle, persze ő nem hívta fel őket . Random emberekről van szó, nem is ismerték egymást. Egyetlen megoldásnak a számcserét javasolták. Nem értem hogy lehetséges az ilyen.
De amúgy lehet az ő telefonját kellene átnézni, mert kb 1,5 hónapja volt egy olyan, hogy nem tudtam őt felhívni. Mindig foglaltat jelzett, de úgy nem is foglalkoztam vele. Legközelebb hívom, megint foglalt. Utána mondtam neki ezt, hogy hívtam és mindig foglaltat jelez. Hát ő nem is beszélt akkor épp senkivel. Nézzük a telefonját és le voltam tiltva nála.
Ezt is furcsállottuk, hisz együtt élünk. Jól megvagyunk, nyilván szándékosan nem tiltott volna le. De ezzel úgy voltam, lehet csak egy véletlen.
Na de ezek után már nem biztos, hogy az. 🥹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!