Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy Samsung S23-at megèrné...

Egy Samsung S23-at megèrné lecserélni egy iphone 13-ra? Nem volt még iphoneom és a kipróbálásán gondolkoztam.

Figyelt kérdés
Tényleg ilyen jó az iphone vagy annyira nem vennék sok különbséget észre?
2024. jún. 15. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés, vagy bejön neked vagy nem. 📲
2024. jún. 15. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt Neked kell tudni, teljesen szubjektív dolog, hogy melyik rendszer kinek mennyire jön be! Menj be Media Marktba vagy Euronicsba, és próbáld ki a kiállított iPhone-okat, (tökmindegy melyiket, bár elvileg 13-as is van) verziótól függően néhány apróságot leszámítva nagyjából ugyanaz a kezelőfelület, ugyanúgy, mint az Android-verziók közti különbség is. Aztán meglátod, melyik jobb Neked.
2024. jún. 15. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Én nem cserélném le.

Szerintem a Samsung felsőbb kategóriás cuccai nagyjából ott vannak minőségben, mint a szifonok, az áruk is hasonló. Ha a Samsungod még elfogadhatóan működik, akkor anyagilag sokat buksz egy cserén, plusz a szifon eléggé zárt rendszer, szóval vehetnél hozzá új fülhallgatót meg ilyeneket, de ebben nem vagyok teljesen biztos.

Viszont ha már ócska a Samsungod és mindenképp kell egy új telefon, akkor akár szifont is vehetsz, ha már ennyire ki szeretnéd próbálni.

(Én szifonnal kezdtem az okostelefonos pályafutásomat, de nekem nem jött be a rendszer. Mihelyst elromlott, váltottam Samsungra, szóval mindkettővel van tapasztalatom.)

2024. jún. 15. 23:34
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
iPhone mindenben jobb,igen
2024. jún. 16. 00:20
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

Nagyon nem, visszalépés.

15 Pro lenne csak előrelépés, de szoftverben nem feltétlen.

IOS 18-el érte be kb. a 3-4 éves androidot az IOS funkcionalitásban, így gondolkodj ezilletően.

Ha izgalmakra vágyunk nem telefont váltunk, hanem befizetünk valami szórakozásra...

2024. jún. 16. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:

#2 vagyok. Amúgy tessék, itt a részletes összehasonlításuk:

[link]

Ahogy látod, specifikusan pro és kontra, valamiben az egyik jobb, valamiben a másik. Kamerájuk képminősége nagyjából azonos.

Szoftveresen pedig ahogy mondtam, szubjektív dolog, próbáld ki az iOS-t, és döntsd el, Neked melyik jön be jobban.

Eddig 2 okostelefonom volt, mindkettő Androidos, és én maradok is annál. Most anyám régi iPhone-ját használom kölcsönbe, amíg nem veszek új telefont, és nekem például nem annyira jött be az iOS, zárt rendszer, Androidon mindent egyszerűbben és közvetlenül tudok csinálni. Tiédhez képest eggyel nagyobb “tesó”, Samsung Galaxy S23+ az álmom.

2024. jún. 16. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

#6.

Szerintem jobban járnál az Ultra-val, nagyon sokat butítanak ott is.

Leginkább kamerában, de az Ultra bármelyik iPhone-nál jobb telefon.

2024. jún. 16. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
#7, vonzó az Ultra, de iszonyú drága, több pénzért feleakkora tárhely (256 GB) + feleslegesnek tartom az 1440p kijelzőt, mert nagyon sok tartalom még nincs 1080p-nél nagyobb felbontásban, ergo homályosabb kép.
2024. jún. 16. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Én s23-at cseréltem i15-re. Nekem jobban bejön és jobb az üzemideje.
2024. jún. 20. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!