Samsung A70 és Samsung S10E telefon között gondolkozom, a70 80ezer lenne, s10e 100ezer lenne de ehhez kéne fizetnem havi 3ezer ft ott 2évig 20giga internetért (csak az s10e-hez) melyik érné meg jobban?
Akkor nem lehet olyan rossz,ha egy telefonra van 70-80 ezred.
A70-et ne vegyél semmiképp,meg mondjuk Samsungot sem érdemes.
Csak egy kérdés.
Mire kell neked az A70 vagy S10e, amiket olcsóbb telefonok nem tudnak?
De ha mindenképp ilyet szeretnél, S10e-t tudsz használtan is találni, ami szép állapotú. Érdemes vaterán, hardveraprón nézelődni.
Kihasználnál 20GB internetet havonta? Nekem pl 5GB elég szokott lenni, úgy, hogy nincs wifi az albérletemben. Szóval mindent a moilnetről csinálok. 2 évig a + 3000ft az 72000ft pluszban. Ami szerintem nagyon sok, főleg egy olyan szolgáltatásért, amire nincs is szükséged. A kettő telefon közül az S10 a jobb, viszont az A70 is jó készülék. A Te helyedben én az A70-et venném, ha 2 hónapot kellett ennyi pénzért spórolnod. Úgy érzem, az S10-zel úgy járnál, mint sokan az autóvétellel. Megveszik a 3-4 literes öreg német V8-ast, mert van rá, de abba nem gondolnak bele, hogy azt fenntartani is jóval drágább lesz. Az S10-zel jóval több pénzed menne el a havi csomagra. Ha neked -72000ft belefér úgy, hogy észre sem veszed, akkor oké. De amennyiben ezmiatt kéne szívni a fogad, akkor szerintem butaság az S10-est venni. Elvégre ugyanúgy egy telefon, és a másik alteratíva is nagyon jó.
Még egy olyan dolgon elgondolkoznék a helyedben, hogy használt telefont vennék. Elvégre attól hogy valaki használta mondjuk fél évet, nem lett büdösebb a készülék. A telefon nem szokott elkopni, ha vigyázol rá, hanem elavul. Szóval ha találsz egy keveset használt S10-et, ami repedés és karcmentes, leteszteled, hogy nincs-e beégve a kijelzője (új telefonról lévén szó nem valószínű, hogy be van), fogadja-e a hívásokat (haverod felhív és kiderül, hogy halljátok-e egymást), kamerát egyszerű tesztelni, rezgőmotrot szintén, hangszórót a hívás kihangosításával kipróbálhatod, az IMEI szám alapján utánanézhetsz neten, hogy nem lopott-e, bedugod töltőre, így kiderül hogy az is klappol-e, és ha minden rendben lesz, esetleg még a papírjai is megvannak, akkor írtok egy adásvételi szerződést (töltesz le netről), kifizeted, viszed, és használod egészséggel. És megspórolsz egy vagyon pénzt. Eddig 5-6 telefont vettem használtan, és nem bántam meg. Jó dolog, ha valamin meg tudsz spórolni 30 000-60 000 vagy több forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!