Hogy hívják azt a funkciót a telefonban, hogyha telefonálok, akkor a fülem ne rakja le a telefont? Samsung Galaxy A04s-en gondolkozok.
A közelségérzékelő kapcsolja le a kijelzőt, illetve hatástalanítja az érintőt, hogy a füled ne végezzen ellenőrizetlen tevékenységet.
Ha telepítesz egy proximity sensor test/check alkalmazást, tükör előtt be tudod gyakorolni a működést, már ha jól működik.
De én sok esetben egyszerűen kikapcsolom a kijelzőt a nyomógombbal és csak utána teszem a fülemhez. De akkor is úgy, hogy ne érjen hozzá.
Ilyen előfordul, nem akartam részletezni, amikor én is kerestem a telefonban a szenzort, de nem volt sehol.
De a proximity sensor tester nem tesz különbséget, reagál az érintőképernyő segítségével megvalósított érzékelésre is, így ki lehet tapasztalni, hol a legérzékenyebb.
Végeredményben nekem mindegy ez a dolog, már megszoktam, hogy kinyomom a kijelzőt, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!