Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes a Telekomtól felújítot...

Érdemes a Telekomtól felújított készüléket vásárolni!?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Rendeltem egy s21 ultrát a Telekomtól, de felújított készülék. Még nem jött meg, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

#Telekom #S21 Ultra #Felújított készülék
2024. jún. 12. 15:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Van 14 nap elállásom, érdemesebb lenne a z flipp 5-öt újan megvenni? Kevesebb ram, nagyobb tárhely, kisebb felbontás.
2024. jún. 12. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, kiváncsiak vagyunk mink is!
2024. jún. 12. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké. Mindenképp írok választ. De azthittem nem csak én vagyok annyira csóró hogy havi 20+ot kiadjak egy S szériás telefonért 😅
2024. jún. 12. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Én (is) vásároltam felújított készüléket. A Telekom előnye, hogy csak hibátlan (gyakorlatilag újszerű) felújított készülékeket értékesít. Kollégámnak olyan telefont küldtek, hogy egy hajszál karc vagy kopás nem volt rajta. További érv mellettük, hogy garanciás feltételek megegyeznek az újéval. Árban korrektek, továbbá havidíjas csomagok mellé készülékkedvezményt és kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítanak.

A független kereskedőknél változóak a készülékállapotok és a garanciás feltételek, viszont ők is adnak rá garanciát, illetve internetes rendelésnél elállási jogot. Én független kereskedőnél vásároltam, három készüléket, egy mobiltelefont, egy táblagépet és egy laptopot (mindhárom felújított). Állapotban mindhárom egy kicsit karcos, zsebkopott volt, viszont hibátlanul működnek. A mobiltelefonra és táblagépre 3 hónap garanciát kaptam (de ezek árban nem voltak magasak, és mindkettőbe új akkumulátort tettek), a laptopra viszont 2 év a garancia (ezt két hete sem vettem), ez is sokkal kedvezőbb volt, mint egy új lett volna, ráadásul üzleti kategóriás.

2024. júl. 2. 16:37
 5/5 anonim válasza:
szia! azóta milyen tapasztalataid vannak?:)
aug. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!