Mi a véleményetek a remasted, felújított Nokia telókról?
Gondolok itt a 105, 225 4g, 3310, 3210-es, szóval van ezeknek piacuk?
Valamelyikötök, kipróbálta már valamelyiket?
Mik voltak a pro és kontra érvek?
"Valamelyikötök, kipróbálta már valamelyiket?"
Még eredeti korukban használtam, most már nem tenném. Ha neked tetszik, miért ne.
Sorold fel magadnak a saját érveidet pro és kontra, aztán az alapján dönts.
Az én érvem az, hogy annak idején egy telekommunikációs eszköz volt főleg. A mai készülékem ezen jócskán túlmutat, és ezeket a tulajdonságait aktívan ki is aknázom. Mivel a zsebemben nem sok hely van, ezért hasznosnak tartom, hogy egy számítógépnyi tudást, sőt, többet nyújt számomra a mai készülékem. Ezért már a szép emlékek kedvéért sem cserélném vissza még rövid időre sem, hiába volt annak idején jó bármiben, elment mellette az idő. Ahogyan az autómat sem cserélném le egy lovas szekérre például, holott a szekér létjogosultsága ma is megvan bizonyos körülmények között.
Érdekességnek jó, de nem ér annyit, mint amennyi hátránya van. (nekem)
Volt jó pár “buta” telóm, de a mai világban nekem elengedhetetlen az e-mail, jegyzet, fényképes emlékeztetők, csevegők, értekezlet, térképek (gps), bővített kontaktok, böngésző (asztalival egyenértékű) stb. használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!