Hívogatnak, de miért?
Sziasztok, a mai nap folyamán (eddig) három alkalommal hívtak különböző telefonszámokról különböző okokból.
Először egy pizza rendelés miatt utána meg valami Levente felesége megtalálta a telefonszámom a telefonjába (nem ismerek semmilyen Leventét) gondolom valami zaklatás van a háttérben.
Honnan tudom beazonosítani hova lett kitéve a számom illetve hogyan tudok eljárni ebben az esetben?
Ha kijelezte a számokat, ahogy írtad, fogod, letiltod őket.
Talán beléptél valami App ba a számoddal, és unatkoznak..
A szolgáltató megmondja kié volt ez a szám előtte.
Én rendszeresen K&H- egyenleg jóváírós üzeneteket kapok.
De a Vodafone os számom is úgy adták ki, hogy beléptem vele az App ba, és valami Balogh Józsefné jelent meg.
Aztán korrigálták.
4, ez milyen felfogás? 😄
Ezek nem általános hívások amire a telefon ki is van találva és aszerint használva, hanem olyanok hívogatnak akiket nem ismerek és olyan okokból amihez semmi közöm, kettő szám hívás azonosítóval hívott egy pedig rejtett számról. Szóval vagy telefonbetyárkodás (bár ahhoz túl idős női hangok voltak) vagy valahova rosszindulatból ki lett téve, hogy zaklassanak, valószínűleg.
Főleg, hogy én nem telefonálgatok több emberrel, egyedül a szüleimmel és a párommal szoktam telefonálni. Senki mással.
Valószínűleg Jokesphone alkalmazás.
Abban pont van pizzarendelés, és miért hívogatod a páromat.
"Ezek nem általános hívások amire a telefon ki is van találva "
Arra lett kitalálva, hogy ha tárcsázza valaki a számod, ami egyébként nem titkos, akkor csöng a telefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!