Másokat is hívogatnak mostanában Magántelefonszámról?
Engem nem.
De felveszem, ha ilyenről hívnak.
Engem is hívogatnak november óta, főleg pesti számokról.
Az elején még felvettem, mert kíváncsi voltam, az összes ilyen biztosítós, vitamin ajánlós volt. Tiltottam őket, de van olyan nap, amikor 4 hívás is jön tőlük.
Akinek telefonja van, megvan az a veszélye, hogy felhívják.
Én beleszólok hogy 'halló tessék', és aki hív, általában elmondja hogy mit akar. Ezen a ponton el tudom dönteni, hogy akarok-e vele társalogni, vagy sem.
Tegnap reggel is volt egy rejtett számos hívásom, és amikor a hívó elmondta, hogy a beadott nav igazolás igénylésem hibás, és amiatt keres, annak nagyon örültem.
Annak viszont nem, hogy egyszer hetekig nem volt valamiért hívóazonosító küldésem, és senki nem vette fel nekem a telefont ha a sajátomról hívtam. Jobb esetben üzenetet kaptam, hogy miért nem hívtam, mikor meg volt beszélve, stb. Nem részletezem.
Sokan szemében a szám nélküli hívás a gonosz műve. Saját meglátásom szerint ez a fajta reakció jobbára az aluliskolázottság mellékterméke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!