Nem azonosítható bejövőhívás letiltható? Magántelefonszámot ír ki. Gyagya a hívó fél.
Ezt sosem tudtam megérteni, attól hogy nincs szám, már le kell tiltani? Velem is sokszor megesik hogy roamingolok, és nem megy át a számkijelzés.
És amikor hazaértek, kérdezem hogy 20x hívtam, miért nem vette fel, akkor csak annyi a válasz, hogy nem volt szám. A köcsög szemétládájának luxus beleszólni, hogy tessék, ki az.
4# "A köcsög szemétládájának luxus beleszólni, hogy tessék, ki az."
kit hivtál?
"4# "A köcsög szemétládájának luxus beleszólni, hogy tessék, ki az."
kit hivtál?"
Olyan ügyfeleket, akiknek érdekük lett volna felvenni a telefont.
Ha előre tudom, szóba sem állok egyikkel sem. Nem tudom hogy ez milyen divat.
privåt számot ha nincs számkijelzés automatikusan nem veszem fel +tiltom is .
de ha van számkijezės és nem ismerös honėt hivhatak akkor szintėn nem veszem fel hanem előbb utána nėzek számnak ha gyanus hogy átverés marketing stb. szintén tiltom számot.
Nekem roamingolás közben sem volt sosem probléma.
A készüléken a "szolgáltatói alapértelmezett" van beállítva a számkijelzésnél, és a szolgáltatónál be van kapcsolva a számkijelzés.
Sosem hívtam senkit rejtett számmal.
Ha valakinek fontos vagyok, akkor igenis legyen benne annyi gerinc, hogy kijelzi a számát.
6# "És amikor hazaértek, kérdezem hogy 20x hívtam"
azt hittem, hogy hozzád hazaértek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!