Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hívó fél helyének kijelzése?

Hívó fél helyének kijelzése?

Figyelt kérdés
Van erre lehetőség? Valamilyen alkalmazással lehetséges esetleg vagy valami programmal, hogy kijelezze a telefon a hívó fél helyét? (Mármint ahonnan hív). Válaszokat előre is köszi😁

#telefon #hívás #bejövő #kijelzés #Hely kijelzés #Hívó hely
2022. aug. 25. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerencsére nincs.

Milyen beteges már, hogy ennyire követni akarsz vaakit...

2022. aug. 25. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem lehetséges. Nincs ilyen alkalmazás.

Ha a hívő félnek nincs bekapcsolva telefonján a GPS, megintcsak kizárja a kérdésben felvetett opciót. Az, hogy a tudta, beleegyezése nélkül lásd a tartózkodási helyét annak aki hív téged jogi okokbol sem lehetséges.

2022. aug. 25. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Tudakozót próbáld meg, sokaknak nincs elrejtve és benne van a lakcímük. Én pont az ilyenek miatt, mint te állítottam be, hogy ne jelenjek meg :D
2022. aug. 25. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Te hőzöngenél elsőként, ha lenne erre civileknek is elérhető megoldás.
2022. aug. 25. 23:28
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Megkérdezed a hívótól.
2022. aug. 26. 02:49
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Bűncselekmény gyanúja esetén a szolgáltató kiadhatja a cellaadatokat a hatóságoknak, ebből meg tudják határozni, hogy kb. hol történt a hívás.

Te, mint magánszemély szerencsére sehogy nem tudod megtudni a hívó fél helyzetét, hacsak nem önként osztja meg veled.

2022. aug. 26. 09:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a megatív kritikát, mintha tudnátok mire kell(ett volna). Dehát igen, az előitéletesség..😀. Egyébként nem "kedves" 4-es, nem hőzöngenék, de te biztos jobban tudod😆. És 3-as, teljesen leszarom, hogy te mi vagy ki miattad állítottad ezt be, ez legyen a legnagyobb örömöd😁
2022. aug. 26. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Igen, mert kb. 100%, hogy arra vagy kíváncsi, hogy Tüncimünci éppen merre lóg.
2022. aug. 26. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyedül én adtam hasznos választ a kérdésre mégis én lettem lepontozva, megéri írni ide :D
2022. aug. 26. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Almás telefonnal

[link]

[link]

[link]

Androidossal is megy, de kicsit bonyolultabb.

És az illető Androidossal is és almással is nagyon mérges lesz, ha rájön, ha észreveszi. Mondjuk egy Alzheimeres nagymamával elsőrendű segítség (aki elfelejti, hogy hol lakik, de azért megy világgá, te meg találd meg). Egy barátnő vagy feleség/férj- hát az nálam ok a szakításra.

2022. aug. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!