Napi szinten hívogatnak különböző számokról azzal, hogy nem fogadott hívásuk volt a számomról. Mi lehet ez?
Sajnos van már ilyen visszaélés:
"Egy balatonfőkajári férfi mobilszámát felhasználva akartak csalók a Microsoft nevében adatszerző programot telepíttetni a számítógépünkre"
"Ügyfélszgálat azt mondta ..... ez nem az ő hatáskörük"
Kíváncsi lennék, melyik telefontársaság az, amelyik ilyen tróger módon áll hozzá az ügyfelei problémájához.
Nekik csak odáig terjed a hatáskörük, hogy beszedjék a pénzt?
Velem is megesett már párszor. Írtam a Telekomnak, elmondták, hogy ez áll a háttérben, hogy az én számomat kijelezve hívogatnak másokat. Azt mondta az ügyintéző, annyit tud csinálni, hogy ha nem szoktam erről a számról külföldről hívást indítani, akkor letiltja a roaming hívást, mert általában a csalók külföldi hálózatról próbálkoznak.
Meg hogy tegyek feljelentést a rendőrségen, és ha megkeresik a szolgáltatót, mindenben a segítségükre lesznek.
Köszi mindenkinek!
Yettel a szolgáltató. Magyar szàmról magánszemèlyek hívnak. Nèha olyan èrdekes tàjszólàssal, de nem mindig. Hol fèrfi, hol nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!