Galaxy S24 Ultra 256, vagy Honor Magic 6 Pro 512?
Tudom, ezen az árszinten nem nagyon lehet mellélőni, de az ár-érték arányban a legjobbat szeretném megvenni magamnak. Azért pont a média, mert az itt van kis túlzással a sarkon, és személyesen is át tudom venni, így nem kell a kiszállítással vacakolni.
Most pont le van a Honor árazva, de nem ma fogom megvenni, nem is holnap, és ha figyelmen kívül hagyjuk az akciót, akkor többé-kevésbé egy árban mozognak.
Hosszabb távra veszem, 4-5 évre mindenképp.
S24 Ultra minden téren jobb telefon.
A Honor 6 Pro pofátlanul túl van árazva...
Nem is ajánlom, az az X5-ös Zoom kamera a legnagyobb baki, ami létezik.
Ugyanezt megcsinálja az Apple is, úgy látszik csak a Samsung-nál voltam ott fejben a tervezők, akik látták, hogy X5 és X2 zoom között sem ártana egy plusz lencse...
De igazából ezen kívül az S pen, a 7 év support, szoftveresen a Samsung sokkal több energiát fektet bele. Egyszerűen nem tudok olyan dolgot mondani, amiben jobb lenne perpillanat a Honor.
4-es vagyok, ezt benéztem.
Ott csak egy x2,5-ös zoom kamera van, valamiért azt gondoltam x5-ös.
De akkor még inkább teljesen esélytelen a Samsung ellen, hiába a nagy felbontás, ha x2,5 fölött már a szoftverre hagyatkozunk.
Szia tisztelt előttem szóló válaszoló!
Sajnos nem a szívem csücske a Xiaomi, így marad a Samsung.
Csak azért fikázzák itt a honort mert sosem használtak és nem ismerik,
nekem eddig honor magic4 pro és magic5 pro-is is volt, nagyon jó telefonok. Egyikkel sem fogsz mellé lőni, a samsung s24 ultra viszont különösen jól sikerült telefon, a magic6 pro meg szinte ugyan az mint a magic5 pro amit megkapsz már 350ért töltővel, tokkal, fóliával a dobozban.
Szóval a 2 közül a S24 ultrát válaszd, de ha a legjobb árérték telefont akarod akkor meg magic5 pro-t vegyél, az tényleg egy nagyon jól sikerült telefon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!