Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha veszek egy használt mobilt...

Ha veszek egy használt mobilt meg tudom állapítani valahogy hogy lopott e?

Figyelt kérdés
2024. máj. 26. 06:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Semmit. Ki hinné el utólag, hogy az a teló volt a csomagban? Épeszű ember biztosan nem.

Úgy látom, addig rugózol a dolgon, amíg valaki azt nem írja hogy ok, semmi gond nem lesz.

2024. máj. 29. 12:26
 22/26 A kérdező kommentje:
Egy kicsit több értelmet kérnék.
2024. máj. 29. 13:33
 23/26 Gugu Gabor ***** válasza:
Csak hogy értsük a problémát,te attól félsz hogy ha lopott mobilt veszel akkor lecsuknak? Vagy hogy bukod a pénzt? A pénzt kb 99% hogy bukod.és kb 99 vagy inkább 100% hogy nem csuknak le (nyilván ha ahogy fent írtam nem te vagy az abdul gsm 23 lopott mobillal)
2024. máj. 29. 14:19
 24/26 anonim ***** válasza:
#6-osban már leírták. Ezen mit nem lehet érteni??
2024. máj. 29. 18:08
 25/26 anonim ***** válasza:

“ Egy kicsit több értelmet kérnék. “

Értelmesen leírták neked itt jó páran a dolgokat.

Az értelem nem a válaszolóktól hiányzik, ha már azt kérsz, mutasd is az értelmet.

2024. máj. 30. 00:26
 26/26 A kérdező kommentje:
Csak attól az egytől kértem több értelmet aki nagyon nagy hülyeséget írt, a többitől nyilván nem. Van az ami még belefér.
2024. máj. 30. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!