Meg lehet valahogy állapítani vagy szoftveresen ki lehet olvasni,hogy egy telefont mennyit használtak vagy max a gyártási idejét?
" vagy max a gyártási idejét?"
Manapság 1-2 évnél tovább nem gyártanak telefont. Hogy mikor adták ki, azt meg a típusból meg tudod találni.
"mennyit használtak"
Mire? Nekem folyamatosan be van kapcsolva. Tehát használom? Napi 20-30 percet telefonálok, akkor annyit használom? Kocsiban róla kapja a wifit a fejegység. Használom? Ha jön üzenet, válaszolok? Mennyit használom, amíg a csetprogramba be vagyok jelentkezve, vagy csak a válaszokra? Elég erős hardvere van, néha játszok is vele. Összemérhető ez a használat egy telefonálással?
"De külső állapotról lehet ítélni valamennyire ha pl nem volt se tokban tartva se üvegfólia nem volt rajta?"
Miért, ha én most megkarcolom a telefonom, meg tudnád mondani, hogy most csináltam vagy fél éve? :D
Nincs ilyen, amit te szeretnél.
3/
Azt tudom,hogy a telefon gyártási ideje is rajta van a dobozán és ugye az is előfordul,hogy mondjuk 2021.6. havi a telefon de mondjuk csak 2021.11. hóban adják el.Isten igazán leginkább pl akkumulátor élettartamban kérdeztem pl
Semmit nem számít az ilyesmi, mint ahogy autóknál is inkább állapot legyen jó, nem pedig egy-két évvel későbbi dátum a forgalmiban.
Az akku ugyan ez, ha folyamat játszottak rajta, majd mikor lemerült feldobták melegen a gyorstöltőre az többet ártott neki, mint maga a tény hogy 4 hónap eljárt felette. Értelem szerűen kevesebbet használódott, ha csak telefonáltak rajta fotózgattak vele stb.
Nézd meg kitől veszed, de jó hír hogy az akksin kívül nem fárad el olyan gyorsan benne semmi más. Törve, karcolva ne legyen, ha meg kér egy új akksit, hát vegyél bele.
7/
Hát amit néztem elméletileg nem sokat használt sőt úgy is van hirdetve,hogy karcmentes új
9/
Egy Poco X3 Pro-t,nem tudom ide linkelni mert marketplacén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!