Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SAMSUNG GALAXY S21+ illetve...

SAMSUNG GALAXY S21+ illetve A80 telefonra le lehet tölteni a SONY Photo Pro illetve Cinema Pro szoftverét, és ha le akkor hogyan ???.

Figyelt kérdés
Play Áruházon beírtam az A80 telefonomon hogy Photo Pro de nem volt olyan alkalmazás, és Cinema Prora sem adott ki találatot, a Galaxy Store sem.
2021. aug. 24. 09:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen márkaspecifikus kamera alkalmazások általában csak annak az 1 gyártónak a telefonjain működik. Meg lehet próbálni, hogy internetről letöltöd az APK fájlt és úgy feltelepíted, de nem valószínű hogy működni fog. Mi az amiért kifejezetten azokat szeretnéd használni?
2021. aug. 24. 09:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget !!!. Én nem szeretek automata módban fotózni mert kézi manuális módban sokkal szebb fotókat lehet készíteni, és pl a SONY Photo Pro alkalmazása ami az Alpha kamerákból van rengeteg részletes beállítással rendelkezik és ezért szerettem volna ezt használni a SAMSUNG telefonomon is.
2021. aug. 25. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!