Miért van mindenkinek iPhone ja?
“Elég idegesítő már.”
Az idegesít kedves kérdező, hogy iPhone telefonokat látsz?
Fóbiád van?
Komplexusod?
15 éve mindig akad valaki, aki ezen kattog így, ahogy te.
Neked mennyivel fog jobb lenni az életed, ha nem azt látsz. Akkor másba állnál bele, tipik semmi nem jó neked ember lehetsz. (vagy csak troll)
Egyébiránt honnan veszed azt, hogy mindenkinek az van. Készítettél egy felmérést? Találtál egy ilyen statisztikát?
Nincs mindenkinek iPhone-ja.
Van akinek egy öltözéke többet ér, mint egy vagy kettő iPhone, csak ezt nem veszed észre, mert a telefonra vagy ráfixálva.
Nem fogsz, nem “fussa” rá…….
És még egyszer, nincs mindenkinek iPhone-ja.
1. Nincs mindenkinek, az EU-ban az Android van többségben.
2. Miért idegesít, hogy más embereknek milyen telefonja van? :D
3. Nekem pl azért mert az Androidot nem szeretem, a Windows Phone-t meg sajnos kinyírták.
2 saját Androidos után én most csak kölcsönbe használom anyám ősrégi iPhone 5S-ét, amíg nem veszek új telefont. Csak telefonálni, netezni, meg ébresztőnek ez is megteszi.
De amúgy az Androidot szeretem, sokkal jobban bejött az a rendszer, szabadabban tudok többmindent csinálni rajta! Samsung Galaxy S23+ a kiszemelt, na az jobban ki is lesz használva - nagyon szuper a kamerája, filmet nézni azon a kijelzőn..., néha 1-2 játék - azzal visszatérnek majd a régebbi mobilos szokásaim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!