Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért látok annyi mindenkinek...

Miért látok annyi mindenkinek a kezébe IPhone XR-t és X, főleg XS-t miért nem vett szinte senki?

Figyelt kérdés
Okés mondjuk az X-et páran azért megvettek mikor ki jött. Mert az még olyan embert csak ismerek 1-2öt akinek X-je van. Azonban XS-t még csak idegen embereknél sem nagyon látok. Mert érted sokkal jobb benne a kamera, kijelző, gyorsaság, meg úgy minden dupla kamera, szebb kijelző. De ennél még a sima X is többet tudott mégis a sok hülye velem kB egyidős meg fiatal nem csak fiú hanem még lány is kidobott rá annó 2-300 ezer forintokat ahelyett, hogy +50-100. Vagy +20k-ba megvettétek volna a jobbat. De még az XS vagy az X a 11-es széria mellett is sokkal jobban megéri mint az XR. Mert a 11 Pro nem annyival jobb mint az XS. De még mindig jobb mint az XR a 8-hoz képest. Annó a 8-as széria az X voltak nagy ugrások az XR kivételével most meg a 13-as széria lett nagyon jó. Csak azért nem veszem meg mert az új design nem tetszik. Viszont várom a 14-et. Bár az új androidos telokat elnezve pl galaxy s21 meg a Xiaomi, Honor telokat. Lehet még csúnyább lesz az új iPhone design. Érted nekem volt eszem és 8 helyett XS Maxra váltottam. Egy ilyen tini rbanc ismerősöm meg 2019 év végén menozott azzal a xar XR-el ami lehet drága volt. De rosszárértékarányban és nem jó telefon az XR. Alapból is sokkal bugosabb mint az X. Ezért vettem 8-at. Bár akkor még csak a sima 8-ra és nem a Plusra volt zsé. De kB az XR picivel erősebb 8 plustol már gyengébb. Utána meg jött az XS ami kijavitotta az X elhanyagolhato hibáit. És jött az XR ami meg pont, hogy fokozott mindent!

2021. dec. 14. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Rendben.
2021. dec. 14. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért mert talán az IPhone XS valóban jóval drágább volt amikor megjelent. Persze 2019 tavaszán már jobban megerte az XS. Én ekkor vetem. Nem értem én sem talán addigra sokan megvették az X-et és az XR-t. És még egy XR-rol meg ugye egyébként egy 8-rol sem lett volna értelme XS-re váltani. Persze az XS Max egy jó tendencia a sima 8-al szemben. Már csak a mérete miatt is nem mintha már az X mérete is nem lenne jobb. Mert én nekem egyszer volt kicsi telefonom Samsung galaxy s4 és azt is alig láttam. De én már nem foglalkozok az IPhoneval vegyetek galaxy A52 5G-t. Sokkal jobb mint az XS.
2021. dec. 14. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Úristen..
2021. dec. 15. 07:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Mit utisten? Igazam van teljes mértékben. Az IPhone XR egy szar. Vagy ha azt nem is mondhatjuk. De az akkori generációs IPhonek és más androidos telefonokkal nem vehette fel a versenyt. Mert még egy galaxy s8 jobb nála.
2021. dec. 15. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért úristen,mert idegesnek tűnsz emiatt xD
2021. dec. 16. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg ilyet ,hogy a 11 pro alig jobb mint az XS 🥲
2021. dec. 16. 07:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát annyi különbség nincs is mint a 12 és 13 széria között.
2021. dec. 17. 00:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez amúgy valami vissza a múltba kérdés? Vagy miért most kérdezed, hogy miért nem vett senki XS-t 2018-ban? Na meg mi alapján tudod eldönteni, hogy az csak X, nem pedig XS? Megkérdezed a random embert, hogy halló az melyik széria? Meg egyébként miért mozgat ez téged? Azért mert a lánynak XR-e van, neked meg nem?
2021. dec. 17. 01:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Vettem piacrúl
2021. dec. 17. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!