Ios iCloud. ELTŰNT KÉPEK? Mindenkinek nagyon hálás lennék a segítségért ( infók lennt)
Megpróbálom rövdire fogni. A mai nap során egyik ismerősömnek szerettem volna moblinet és wifi hiányában mutatatni a galériámból egy videót mikor kicsi fehér felkiálltó jel fogadott. Itt tudatosult bennem , hogy a tegnapi nap folyamán tárhely hiányában megpróbáltam jobbra ballra kattintgatásokkal feltölteni a képeimet iCloudba. Haza érvén orvosolni akarván a problémát a wifi meleg ágyában megpróbálltam vissza szerezni( telljes kétségbe esések közepette) az offline képeim. Előbb utóbb ( utólsg érthetetlen okból kifolyólag) arra az opcióta jutatt a döntés miszerint; 3682 fotó és videó el lesz távolítva erről az iPhone-ról. Ezek a fotók és videók megmaradnak az iCloud fotókban. Én teljes naivitással vetemedtem neki az opciónal, amit követően nagyjából fél órán belül azon kaptam magamat, hogy megnyitok egy a telefonom szerinz jelenleg is 198 fotót tartalmazó mappát majd ezen belül találok 10 kósza képet. Kérdésem a következő: hol bújkálhat 2 évnyi emlék képem? A fájlok applikáción belül az iCloud menüpontbam van 1 db 1 évvel ezelőtt feltöltött kép, ennyi. AZONBAN a galériám belül a fotók menüpontot megnyitván legalul fogad egy üzenet miszerint: “2565 elem feltöltése”
(hova??) ezek szerint van remény?
NAGYON HÁLÁS VAGYOK MINDENKINEK AKI VÉGIG OLVASTA ÉLETEM NOVELLÁJÁT, ÉS BÁRMILYEN MÓDON MEGPRÓBÁL SEGÍTENI. <3
huhh
A fotókban menj le legalulra.
Ott van egy album: Nemrég törölt
és egy szám ha ez 3682 környéki, akkor nyert ügyed van
lépj be, jobb felül "Kiválasztás"
Majd jobb alul 'Összes helyreállítása'
Folytatom...
az iCloudba feltöltés nem sikerülhetett több okból sem.
Nem volt elég sávszélesség, nem volt internet, stb.
Illetve idő kell ennyi kép feltöltéséhez - több óra!
Illetve a feltöltött képek sem biztos, hogy azonnal megjelennek, valamit elszöszöl vele a rendszer.
Amúgy van egyáltalán elég tárhely az iCloud fiókodban? A sima 5 gigás fiók nem elég ennyi képnek.
Különbséget kell tenni a Fotókönyvtár és a Fotóstream között is. Te hova szeretted volna feltölteni a képeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!