Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone vásárlás, Hogyan...

IPhone vásárlás, Hogyan működik az ICloud?

Figyelt kérdés
Nem volt még IPhoneom, de most szeretnék egyet. "Félek" attól hogy lezárolják az icloudot, mertmert annyit tudok hogy lehet zárolni. De ha kijelentkezik az icloudból akitől veszem akkor is tudja zárolni?

2019. nov. 1. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Féljél is, ne vegyél olyat.
2019. nov. 1. 12:32
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha kijelentkezik? Ez hogyan működik?
2019. nov. 1. 14:13
 3/7 csempéző vizipisztoy ***** válasza:

Ha ki jelentkezik, te azonnal lépjél be saját fiókkal. Ha elfogadja megveheted.

Viszont, 3 fióknál többet nem fogad el a telefon, ergo ha te adod el később, és te már a 3. Fiókkal léptél be, az ciki.

Feloldani ezt, csak az eredeti vásárló tudja a papírjaival.

2019. nov. 2. 10:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. nov. 2. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen, mint amit a második válaszoló ír.

Olyan korlátozás van, hogy egy eszközzel maximum 5 iCloud fiókot lehet létrehozni. De csinálsz egyet az icloud.com-on előre és azzal belépsz.

Ha azon aggódsz, hogy letiltják a telefonodat, akkor vedd meg biztos forrásból újként, ne használtan a legolcsóbbat.

2019. nov. 2. 15:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor inkább gyűjtök újra.
2019. nov. 2. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, én használtan vettem. Ott a boltban "beköltöztem" a meglévő iCloud fiókommal, az eladó segített.

Az előző teljesen ki volt jelentkezve.

A telefont ererdeti dobozával, tartozékaival vettem, számlát adtak.

2019. nov. 3. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!