Iphonenal kapcsolatos kerdes, icloud/app store problema?
A korabbi iphoneomon kileptem minden letezo fiokbol, gyari allapotba kerult, majd az uj keszuleket kezdtem hasznalni. Az elozobe a ferjem felhasznalojaval beleptunk, minden flottul ment, de kb 2 het utan az applikaciok frissitesekor az app store az en fiokomhoz tartozo jelszot keri, hiaba van mindenhol az o fiokja jelezve. Az en fiokomhoz kert jo jelszot azonban nem fogadja el az o keszuleken. Mi a megoldas?
Koszi!
"nem ugyanazzal vagy bejelentkezve az icloud fiókodba, mint az itunes és appstore-ba"
azt hogy? o_O
volt már hasonló kérdés nem is olyan régen, ott a kérdező fényképei 1 év után jelentek meg másik ilcoud fiókban.
Neki is azt javasoltam, hogy vegye fel az Applel a kapcsolatot, nektek is ezt mondom.
Ez nem történhet meg csak úgy.
Itt valami komolyabb probléma lehet ami miatt a fiókok összekeveredtek.
Eleve az nagyon komoly gond, hogy 2 hétig tudtátok használni a telefonokat és utána történt valami.
Lehet, hogy egy vásárlás vagy egy frissítés indikált olyan folyamatot az Apple rendszerében aminek ez lett a vége.
06 80 983 435
hívjátok fel, kíváncsi vagyok a végére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!