Galaxy S24 Ultra - Megéri az 512 GB az 50000-60000 forintos felárat?
Ha neked kell az a tárhely akkor megéri.
Nekem a telefonomon nincs 128 gigabájt adatmennyiség sem (kb 70 giga). Így a 256 gigabájt több mint duplája annak, mint amire szükségem van. Nem adnék ki érte 50-60 ezret, hogy több tárhelyem legyen, mert a 256 is bőven felül van tervezve az igényeimnek.
Másik oldalról, meg nem egy olyan ismerősöm van, aki a 256-ot is kevesli, mert tárolnak annyi videót, meg játszanak is rajta, hogy kicsit megy a küszködés náluk.
Nekik nyílván megéri, hiszen az ő igényeiknek nincs felül tervezve a 256. Ez ilyen szempontból egyén függő, meg persze, hogy mit enged a pénztárcád is.
Nézd meg a korábbi S széria tagjait, hogy mennyiért árulják. Nem veszít az értékéből. De tartósabb és megbízhatóbb, mint egy iphone. Ráadásul az iphone telefonoknál volt jellemző, hogy szándékosan lassították a telefonokat, per is volt ebből.
2/9
Persze, mert a Samsungnak nem voltak felrobbanó töltöadapterei mi? Meg a beéget kijelzőkről nem is beszélek !
Samsung Galaxy S 20 2019-ben vettem három év jótállással 160 000-ért kp-ban. Tökéletesen működött két évig szoftverfrissítés is jött rá, Nem volt vele probléma fluid volt a rendszer nem akadt nem volt vele probléma, Még le nem telt garancia ugyanis . Három éves volt a telefonom és beégett a A kijelzője annyira hogy zavaró volt ja és a frissítések is a főverziót kis három évig kapott. Na se garancia se főverzió, mondom jól átvert a Samsung miközben egy iPhone nyolcas még mindig kapta a legkisebb frissítéseket akkoriban. Használható volt még egy Karc sem volt rajta teljesen új állapotban csak annyi hogy beégett a kijelzője lehetett használni csak engem idegesített hogy egy csúcs telefon három éven belül beég a kijelzője, és nincs rá Szoftverfrissítés három év után. Azelőtt próbáltam eladni mivel tudtam hogy csak három évig jár a szoftverfrissítés és 30 alatt nem tudtam eladni. Miközben a haverom az iPhone 10 Telefonját 120 000-ért adta el. Na mondom soha többet nem veszek androidos telefont! Visszatérve az iPhone hoz lelassította az Apple a teljesítmény érdekében vagyis az akkumulátor érdekében, Hogy hibáztak? Hibáztak Javították? Javították! a Samsung hol tudta ezeket a problémákat javítani Mikor három év Frissítéseket aludt a csúcs telefonjára és pont akkor égetek a kijelzők, A felrobbanó töltő adapterek ről nem is beszélve ugyan melyik a súlyosabb bűn az hogy te fekszel az ágyba a telefon töltő és benne égsz a házadba , vagy azt hogy picit lelassítják a telefont.
Tudom h ez sztori, de mióta iPhone-om van soha android
Hát mesélhetnèk még a kedves samsungról sokat, vedd az iphone 15 pro maxot ne halgass ezekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!