Miért csak a Vodafone-nál készlethiányosak egyes telefonok?
Figyelt kérdés
Iphone 15 Plus-t szeretnék rózsaszín színben, a Yettel-nél és a Telekom-nál van, az én szolgáltatómnál a Vodafone-nál bezzeg nem elérhető készlethiány miatt.. Megkérdeztem telefonon és személyesen is náluk hogy lesz-e még, nem tudják megmondani. A Vodafone miért nem tudja biztosítani azt mint más szolgáltatók?máj. 19. 18:54
1/15 anonim válasza:
Ezt megkérdezted tőlük is, vagy csak itt merted feltenni a kérdést?
2/15 anonim válasza:
A többinél nem fogy annyira. Vehetsz sok helyen, nem kötelező a Vodafonnál.
3/15 anonim válasza:
Hát saját tapasztalataim szerint: amint tudsz váltani azonnal hagyd ott a Vodafone-t. Ekkora szerencsétlen szolgáltatót mint ezek….
Nem csak a készlet hiány miatt írom ezt hidd el.
4/15 A kérdező kommentje:
1. válaszoló olvasd végig a kérdést.
máj. 19. 20:05
5/15 anonim válasza:
“A Vodafone miért nem tudja biztosítani azt mint más szolgáltatók?”
Ezt is megkérdezted???
6/15 anonim válasza:
3/
Én jelenleg elégedett vagyok a vodafone előfizetésemmel nem drága és bőven elég 🙂
7/15 anonim válasza:
"Yettel-nél és a Telekom-nál van, az én szolgáltatómnál a Vodafone-nál bezzeg nem elérhető készlethiány miatt."
Miért ott akarod megvenni ahol nincs?
8/15 A kérdező kommentje:
Mert ha nem muszáj nem szeretnék emiatt szolgáltatót váltani.
máj. 20. 08:33
9/15 anonim válasza:
8: nem kell szolgáltatót váltani. Megveheted bárhol, ahol találsz, online vagy műszaki boltokban.
10/15 anonim válasza:
3: és még így is a Vodafone a legnormálisabb. Telekom dragább és kritikán aluli az ügyfélszolgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!