Miért nincs 5G?
1. Van 5G lefedettség ott ahol vagy? Eléggé foghíjas még.
2. Tartalmaz 5G-t az előfizetésed? Jelenleg még nem minden csomag tartalmazza.
3. A telefonodon be van kapcsolva, hogy használhat 5G-t? Ha igen, tedd kézi hálózatválasztásra és várd meg míg lekeresi. Ha ott látod a "vodafone HU 5G" hálózatot nyomj rá és ha a csomagban benne van, rövid időn belül fel kell csatlakoznia rá. Ha nem látod, akkor vagy nincs 5G lefedettség, vagy a telefonban nincs engedélyezve az 5G.
És ahoz a vodafoneos kártyához tartozik 5G?
Vodában nem vagyok képben, telekomos vagyok, de nálunk nem mindegyik előfizetés 5G-s, csak a drágábbak.
#4 1994-ben az elsők között volt mobiltelefonom. Budapesten a metróban nem működött, de a felszínen, az agglomerációban (panelben negyediken), meg megyeszékhelyeken, autópályán is végig működött. Meg a városokhoz viszonylag közeli (kb 15 km-re) lévő falvakban is, ahol a kutya se mobilozott. 30 évvel ezelőtt, amikor a GSM Magyarországon még újdonság volt. Tehát ahol az emberek mobiloztak mind jó volt, ahol nem ment ott a lakosság meg se engedhette magának.
Azóta változott a világ, mindenkinek van mobilja és minden sarkon van lefedettség. A toronyhálózat is ki van építve, csak a megfelelő antennákat kell felszerelni. Ez nyilván nem megy egyik pillanatról a másikra, de a Digi a nulláról felhúzta 3 év alatt azt a hálózatot, ami nekem az év 362 napján lefedettséget biztosított, 3 napon mentem csak ki a lefedett területről. Az 5G is lassan ennyi ideje épül és ahhoz képest, hogy nem a nulláról megy, alig van valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!