Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Vodafone-nak milyen a...

A Vodafone-nak milyen a mobilnetje? Jó a lefedettség?

Figyelt kérdés
máj. 9. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyvárosokban kielégítő, vidéken gyengusz.
máj. 9. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb, főleg a 3G lekapcsolás óta vidéken van hogy foghíjas, főleg az ország északkeleti részén. A Telekom jobb, de az drága.
máj. 9. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok elégedett a 4G sebességével, 600 méterre a tornyotól vékony falú lakásban 0.1-3mbps közt megy vele a net. Toroy mellett kb 30mbit volt a 4G. Másik helyen 4G+ 80mbit le, 7mbit fel maxos térerővel.

Yettel / Telekom 4G+ ehhez képest nekem 50-300mbit le, 20-80mbit fel hozott átlagban.

Vodafonet akkor ajánlom, ha van hozzád közel torony, és remélhetőleg kevesen vannak rajta. Akkor a 4G+ kihoz 80mbit körül, ha olyan csomagban vagy.

Az új Easy csomag sebessége szerintem vicc, max 5/5mbit van engedve rajta. Ezen egy 1080p videó sem menne el, de lehet hogy a 720p-vel is baja lenne.

Ha gyors netet szeretnél, mindenképp yettel/telekom, ha olcsót akkor a vodafone is elmegy, helyszíntől függően.

máj. 9. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

A legrosszabb!! Ha teheted, akkor T vagy Yeti!

Már a 4G, csak arról tudok nyilatkozni. Előfizettem erre a korlátlan csak netes XXL csomagra. Szerencsére már csak pár hónap van vissza a rabláncból, azonnal váltok majd. Olcsó, de hát szar, nagyon.

Már úgy használható a legtöbb helyen.

De aztán van egy csomó hely, ahol a korábbi yettel hálózatos mobilnetem simán vitte a dolgokat, a voda meg behal, nincs, nagyon gyenge, lassú. Beltéren jelentősen lassabb, tényleg ilyen insta/tiktok/youtube is megakadhat.

Tesztelve: főváros,megyeszékhely, vidéki város, útközben, Balaton.

Utóbbi amúgy jó, azzal elégedett vagyok. Az éppen talán pont jobb is, mint a yettel volt.

5G-ről nem tudok nyilatkozni, azt még nem tudja a telóm.

máj. 10. 07:39
 5/5 anonim válasza:
Utóbbi, amúgy jó? Melyik? Balaton körül?
máj. 10. 09:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!