120 ezer ft-os keretem van, milyen telefont érdemes venni?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg, hogy a telefon ne melegedjen és ne merüljön le olyan hamar, főleg ha napi egy fél óra, max. 1 óra játékra is használva lenne.2024. máj. 7. 18:09
11/15 anonim válasza:
Kerüld a fos redmi meg a szériás telefonokat, semmire nem jók, 2 év után haldoklanak meg belassúlnak, játékra nem alkalmasak, melegednek mint az állat. Vegyél inkább használtan valami komoly telefont. jobban jársz
12/15 A kérdező kommentje:
Mondj néhányat amit használtan is érdemes megvenni kérlek.
2024. máj. 8. 16:03
13/15 anonim válasza:
Hangsúlyozom Én Xiaomi Poco X6 Pro 5G 256GB 8GB RAM Dual 124 690 Ft vennék. Első okostelefon egy Sony volt, egy nagy sz@r volt, második Samsung volt az azért jobb volt. Most egy Xiaomi Poco x3 Pro 4G használok, tökéletes. A következő is Poco lesz.
14/15 anonim válasza:
Most attól mert 4-5 kamu fiókról rámnyomtál pirost még nem feltétlen neked van igazad...
Nem mellesleg mindig nem sikerült megcáfolnod az A35-ös ajánlatom, azon túl, hogy leszaroztad kb.
Érdekelne a szakmai háttér is, hogy egy 5 nm-es node hogyan tud sok hőt termelni, amikor ezek piszok alacsony frekvencián üzemelnek.
Pont azért, hogy ne fogyasszanak sokat. A közép és alsó kategóriában ezen van a fókusz, mivel nincs szükség nagy felbontású képek real-time exportjára olyan szinten, mint egy csúcstelefonnál.
De igaz nem én vagyok ezen a szakterületen...
A Tensor némileg javított 1-2 dolgon, igen visszavették a frekvenciát. Ez hatalmas javítás...
15/15 anonim válasza:
#14 látom üldözési mániással van dolgunk. Attól, hogy egy proci 5nm-es, nem jelenti azt, hogy energiatakarékos is (egyébként a Tensor is 5nm-es). Csak nézd meg, hogy a két ugyanolyan Samsung különböző procival hogy teljesít akkumulátor időben és benchmarkban. Még jobban is melegszik az exynos a snapdragonhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!