Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 120 ezer ft-os keretem van,...

120 ezer ft-os keretem van, milyen telefont érdemes venni?

Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg, hogy a telefon ne melegedjen és ne merüljön le olyan hamar, főleg ha napi egy fél óra, max. 1 óra játékra is használva lenne.
2024. máj. 7. 18:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
7%
Galaxy A35 eleget tesz ennek, takarékos SoC van benne szóval el lehet játszadozni. Rendben van teljesen.
2024. máj. 7. 18:51
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
Használtat. Annyiért már Oneplus 10 pro, xiaomi 12 pro, samsung galaxy s21 ultra bármeik alázza a mostani választékot újan.
2024. máj. 7. 20:45
 3/15 anonim ***** válasza:
17%

Használt telefonban nem tudni mi a hiba, én azért sem vennék.

Volt hozzá szerencsém de meg is váltam tőle hamar...

2024. máj. 7. 21:07
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

#1 Exynos és a takarékos soc lmao

Kérdező, inkább gyűjts még egy kicsit Pixel 6a-ra.

2024. máj. 8. 06:15
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Pedig igen, alacsony csíkszélességgel rendelkezik, ez pedig alacsony fogyasztást hoz magával.

Exynoshoz meg jó ha mindenki hozzászokik, mert az új csúcsszéria minden modellje azt fogja kapni idén.

2024. máj. 8. 07:25
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Most nézem, hogy Tensor-t ajánlasz játékra...

Az sokkal rosszabb választás, a Google nagyon küszködik vele és valószínűleg átállnak Snapdragonra, mert eléggé bukónak tűnik az a vonal...

2024. máj. 8. 08:13
 7/15 A kérdező kommentje:
És mit szoltok a Xiaomi Redmi Note 12 vagy 13-as telefonokhoz? Még kevesebbe kerülnek ahogy néztem az árakat.
2024. máj. 8. 14:43
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

#6 Ez totál hülyeség. A Tensor csomó problémáját már megoldották és nagyon jól használható. Napi 1 óra játékot simán bír. Van itthon 6a, 7a sőt 8-as is. A 8-as kivételével egyikkel sincs gond semmilyen téren. A 8-as pedig egy pre-release eszköz teszt szoftverrel, viszont ha nézed Pixeles csoportokban, egyre kevesebb a panasz a 8-asokra is.

Egyébként soha nem fognak visszaállni Snapragonra, ezt biztos forrásból tudom. Nem véletlen akartak már régóta váltani sajátra, ezzel tudnak 7 éves támogatást is biztosítani anélkül, hogy milliárdokat kelljen fizetni a kabzsi Qualcommnak licensz miatt. A 10-es szériától egyébként átállnak TSMC-re.

2024. máj. 8. 14:57
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
#7 Én kerülném mindkettőt. Az egyikben valami gagyi Mediatek proci van a másikban pedig a Snapdragon alja, ami egy szar. Szoftveresen szintén egy katasztrófa mindkettő.
2024. máj. 8. 14:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld el, eldobható telefonok 2 év után kuka.
2024. máj. 8. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!