Motorola moto g72 mennyire jó minőségű telefon? Érdemes megvenni? Van rá mód, hogy a fényerőt 500 nit fölé vegyük?
Igaz az, hogy hihetetlen, 1300nit-et tud?? [link]
Ebben a videóban viszont azt mondta a srác https://www.youtube.com/watch?v=aVXjcNjDaAE , hogy fényérzékelő szenzor van benne, és nem volt magasabb a fényerő 500 nit-nél, viszont ezt kilehet kapcsolni, vagy automatikus? Fontos lenne, hogy napsütésben is tudjam használni!
G72-ről nincs tapasztalatom, nekem rövid ideig egy G84 volt, de az első héten kijelzőhibás lett. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy a Motorola rossz volna, én csak kifogtam egy hibás példányt.
A Motorola amúgy Lenovo és majdnem stock Android van rajta. Fényerő nem tudom, pontosan mennyi, de ami volt G84, az elég brutál fényerőt tudott, bár szerintem nincs értelme feltolni a fényerőt, mert max erős napfényben kell, ha egyáltalán.
A gsmarena tesztjében a következőket mérték:
kézi üzemmód: 501 nit
automata üzemmód: 1015 nit
A saját g72esem kijelzője jól látszik napfény alatt.
Beállitások>> megjelenités>>> automatikus fényerő.
Ha ez be van kapcsolva a teló fényérzékelője állitja be a szintet.
Ha kikapcsolod,akkor a állíthatod a csuszkát ahova szeretnéd. Ez a kézi mód.
Kézi módban nem engedi a mért érték (501 nit)
fölé állítani.
5.: [link]
De itt mondja a nyomorék a videóban, hogy a gyári fényérzékelővel nem tudtak 500 nit fölé menni. Akkor most hogy van ezt? Kézi üzemmódban valahogy nem lehet megoldani az 500 nit feletti értéket?
A dolog egyszerűbb mint gondolnád.
Egy átlagos teló (400-500 nit) beltérben használva 60-70%
-on a használók ZÖMÉnek megfelelő.
Ha direkt napfény alatt használod a telót, aut.bekapcs és
megvan a plusz kakaó.
Egyes gyártók (pl.realme) kijöttek olyan IPS kijelzőt használva,ami állítólag 850 nitet tud.
Tesztek alapján ez inkább 600-650 nit.
A kérdésedre direkt válaszolva: meg lehet oldani hogy 500 nit
fölé lehessen szabályozni a fényerőt kézi módban.
De minek.
7.: "A kérdésedre direkt válaszolva: meg lehet oldani hogy 500 nit
fölé lehessen szabályozni a fényerőt kézi módban.
De minek."
Mert mondjuk ha az automata nem működik jól, az szívás. Tetszett egy teló, de az csak 500 nitet tud. A galaxy a15-re pl. 850 nitet írtak. Azért lenne fontos a nagyobb fényerő, mert bringára feltenném a telefont, és nem ártana, ha látnék is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!