Milyen gyakran cseréltek telefont?
A jelenlegi készülékem lassan 4 éve megvan, iphone 11, igazából minden jól működik rajta. Kéne már egy jó zoom kamera, de a pro modellek iszonyat drágák. Zoom nélküli képeknél meg szerintem még mindig elfogadható a minőség.
Arra használom, amire az emberek 99%: chatelés, facebook, instagram, navigálás, meg fotózás.
Csak akkor cserélem le, ha már tényleg teljesen használhatatlan.
Most egy olcsóbb Xiaomim van lassan 4 éve. Vannak már vele hibák, de amíg működik, nem akarom lecserélni.
Teljesen felesleges a másik véleménye alapján ezt megtenned.
Mert aki techb*zi az úgy is max 2 évente cserél, aki meg laikus az meg úgy is ameddig megy rajta minden, amit használ és az sem érdekli milyen pontosan.
Kb. ez a 2 véglet van, neked kell eldönteni mikor váltasz.
Én mondhatom, hogy 2-3 évente, de sokat nem mond neked semmit, mert már 10 éve aktívan követem az okostelefonok fejlődését és mindig igyekeztem high-end cuccokat venni, mert nekem ez az egyik fő érdeklődésem.
Ja és az iPhone 11 kiváló telefon, csak Pro iPhone-ra váltanék róla, mert még az iPhone 15 sem hozza azt a nagy változás érzését.
S24 alá nem adnám, arra már váltanék, vagy 15 Pro-ra, használtakból 13 Pro vagy 14 Pro.
19, igen, én is így vagyok vele. Ér 50ezret a telefon, de az akksi cseréje egy gyárira kb 20-30k.
Ennek úgy látnám értelmét, ha mondjuk elajándékoznám egy családtagnak, aki még éveket használná.
Mondjuk akksi kímélő módban azért egész jól kibírja a napot.
15 pro - pro max számomra horribilis áron van, 14 pro- pro max elérhetőbb árban, de még egy kicsit várok vele, egy fél évet még használnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!