Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen gyakran cseréltek...

Milyen gyakran cseréltek telefont?

Figyelt kérdés

A jelenlegi készülékem lassan 4 éve megvan, iphone 11, igazából minden jól működik rajta. Kéne már egy jó zoom kamera, de a pro modellek iszonyat drágák. Zoom nélküli képeknél meg szerintem még mindig elfogadható a minőség.

Arra használom, amire az emberek 99%: chatelés, facebook, instagram, navigálás, meg fotózás.

2024. máj. 6. 07:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
A legfiatalabb 7 éves a legidősebb telóm 2008-as (ébresztő, zenét hallgatni stb.)
2024. máj. 6. 09:49
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Csak akkor cserélem le, ha már tényleg teljesen használhatatlan.

Most egy olcsóbb Xiaomim van lassan 4 éve. Vannak már vele hibák, de amíg működik, nem akarom lecserélni.

2024. máj. 6. 09:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Általában 4-5 év. Addigra lesz vele gond, pl. már nem tud mindent, amire szükségem van, pl. nem készít jó (normális) képeket. Nekem ez fontos a munkám miatt, projektek dokumentálásához.
2024. máj. 6. 10:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Sajnos az elmúlt éveben élvente ment tönkre a telefonom, most vettem egy "komolyabbat" remélem ez már jobban fogja bírni...
2024. máj. 6. 11:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Amikor már tényleg szükséges
2024. máj. 7. 08:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges a másik véleménye alapján ezt megtenned.

Mert aki techb*zi az úgy is max 2 évente cserél, aki meg laikus az meg úgy is ameddig megy rajta minden, amit használ és az sem érdekli milyen pontosan.

Kb. ez a 2 véglet van, neked kell eldönteni mikor váltasz.

Én mondhatom, hogy 2-3 évente, de sokat nem mond neked semmit, mert már 10 éve aktívan követem az okostelefonok fejlődését és mindig igyekeztem high-end cuccokat venni, mert nekem ez az egyik fő érdeklődésem.

2024. máj. 7. 10:03
 17/23 anonim ***** válasza:
63%

Ja és az iPhone 11 kiváló telefon, csak Pro iPhone-ra váltanék róla, mert még az iPhone 15 sem hozza azt a nagy változás érzését.

S24 alá nem adnám, arra már váltanék, vagy 15 Pro-ra, használtakból 13 Pro vagy 14 Pro.

2024. máj. 7. 10:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Kb 3 évente. Ha nagyon belassul vagy szétmegy az akkuja akkor már szerintem érdemes újat vásárolni. Igaz nekem csak alap dolgokra kell így nem szoktam nagy pénzt kiadni (100 alatt kb). Kifejezetten tetszik most a redmi note 13 8/256.
2024. máj. 9. 07:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Szintén iphone 11- est használok én viszont még “csak” három éve. Nekem sajnos az aksija már szerviz szinten van 🥲ami szomorú, de tudom, hogy én vigyáztam rá eléggé. Én emiatt gondolkozok a cserén, mert egy több mint három éves telefonban nem akarok 50 ezerért aksit cserélni. Pedig én is nagyon szeretem ezt a telefont, hasonló dolgokra használom mint a kérdező, de lassan érik már a váltás nekem is. iPhone 15 Pro Max van kinézve, de még jobban bele szeretném ásni magam a témába.
2024. máj. 9. 11:32
 20/23 A kérdező kommentje:

19, igen, én is így vagyok vele. Ér 50ezret a telefon, de az akksi cseréje egy gyárira kb 20-30k.

Ennek úgy látnám értelmét, ha mondjuk elajándékoznám egy családtagnak, aki még éveket használná.

Mondjuk akksi kímélő módban azért egész jól kibírja a napot.

15 pro - pro max számomra horribilis áron van, 14 pro- pro max elérhetőbb árban, de még egy kicsit várok vele, egy fél évet még használnám.

2024. máj. 9. 11:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!