Milyen gyakran cseréltek telefont?
A jelenlegi készülékem lassan 4 éve megvan, iphone 11, igazából minden jól működik rajta. Kéne már egy jó zoom kamera, de a pro modellek iszonyat drágák. Zoom nélküli képeknél meg szerintem még mindig elfogadható a minőség.
Arra használom, amire az emberek 99%: chatelés, facebook, instagram, navigálás, meg fotózás.
Csak akkor, ha muszáj.
Szeretek ragaszkodni a jól bevált dolgaimhoz és nincs is szükségem annyi plusz funkcióra, mint amennyit rá akarnak sózni az emberre.
A jelenlegi okostelóm már vagy 6 éves és minden nap hálát adok, ha működik, mert szeretem nagyon és az eddigi legjobb telóm. :)
Korábban átlag 2 évente cseréltem telefont, mivel ennyi idő alatt elavult a teló. Manapság viszont a telefonok fejlődése lelassult, nincs már egy-egy generáció között akkora különbség, így simán lehet több éves telefonokat is használni, pláne iPhone-t, ami legalább 5 évig megkapja a rendszerfrissítést.
Az előző telefonomat több, mint 4 évig használtam (az Android volt), a mostani iPhone 14-et szerintem simán megtartom amíg lesz rá friss iOS.
Az én telefonom 2 éves múlt január végén, semmi baja nincsen
Nekem is iPhone 11 és még legalább ugyanennyit tervezek vele
Itt olvashatsz még, mostanában mindennapos hogy valaki kérdést írjon ki róla, szerintem holnap is lesz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=milyen+gyak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!