Hogyan különbözhet egy mobil ára ennyire több nagyobb áruházban?
Nem ilyen fiszem-fasszom Xiaomiról meg Realme-ról beszélek, hanem egy Samsungról. Szeretnék venni egyet, és nem értem, hogy ez most hogy van.
Vagy az alza még nem korrigálta az árakat? Tudtommal mindhárman hivatalos samsung eladók, ezért is nem értem. Az emagnál is 584, és elvileg ha az emag forgalmazza, az nem baj:
Most akkor honnan vegyem? Tudom, ez irgalmatlanul sok pénz, de hosszútávú befektetés ez a számomra. Vagy esetleg van olcsóbban hivatalos helyen ez a telefon? Nem szolgáltatós, hanem független helyre gondolok. Nem szeretnék szürkezónás telefonboltokból venni, mert ott több mint egy százassal olcsóbb, de nem akarok.
Mindenkinek más az üzletpolitikája. Egyik üzlet ezzel vásárlókat akar csalogatni, másik meg nem.
De ha 440 ezerért veszed kisboltban azzal sincs gond, csak annak román vagy bolgár a nagykereskedése.
A Samsung weboldalán most a fenti kivitel (512gb tárhely 12gb memória)
584 990ft. Ingyenes szállítás és hűségpont is jár érte amit beválthatsz a vásárlástól számított két évig. Ráadásul a régebbi telfonodat is beszámítják ha benne van a beszámítási listában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!