Black Friday vagy karácsonykor körül várható nagyobb iPhone akció? iPhone 15 plus az elsődleges kiszemelt, de ha lesz promax az is jó, ezeket is leakciozzak vagy túl új?
120hz, kamerában jobb és minimálisan akksiban is. Nekem a kamera másodlagos, van egy nagyon jó Sony alpha 6100 fényképezőgépem, pár eléggé jó obival, azt használom elsődlegesen.
120hz képfrissítés miatt meggondolando viszont,de nem tudom mennyit lehet érzékelni belőle.
A kamera és a 120Hz egy dolog, vagy kell, vagy nem, azt te döntöd el (bár kérdés, hogy miért vesz valaki ilyen kaliberű kamerával rendelkező telefont, ha ki sem használja - mindegy, nem az én dolgom). Az viszont egy másik dolog, hogy a processzora a sima 15-nek a 14 Proéval egyezik meg, tehát még csak azt se mondhatod, hogy gyorsabb, jobb lesz a működése stb. Így a kérdés továbbra is áll, hogy miért is vennéd meg ugyanazzal a belsővel rendelkező telefont eggyel kevesebb kamerával, 120Hz képesség nélkül, gyengébb akksival, ráadásul drágábban, úgy, hogy az egyetlen előnye az, hogy egy évvel újabb? Szerintem nonszensz, de ha mindenképp csak a legújabb jöhet szóba, akkor mindegy.
Kérdésednél maradva, komolyabb kedvezmény egyikre sem várható, ezért próbáltam neked segíteni, hogy hogyan legyen jó telefonod, miközben spórolsz is rajta.
+1, hogy USB-C csatlakozót kapott.
Nekem speciel hatalmas előny lenne, ha eggyel kevesebb kábelre lenne szükségem a mindennapokban.
6 vagyok, ebben valóban igazad van, az USB-C is ide sorolható.
Ugyanakkor szerintem ahogy a te esetedben előny ez, én pl nem örülnék neki, ha a meglévő kábeleket, esetleg kiegészítőket ki kéne dobni, vagy hozzájuk adaptert használni emiatt, no meg mindenből újat venni. És úgyis csak a Pro változat kapta meg a 3.0-s sebességet, aminek meg tényleg én is örülnék.
De ez csak az én véleményem, ha valakinek emiatt jobban megéri az újabbat venni, és inkább lemond pl. egy telefotókameráról, meg a telefon többi előnyéről, hajrá, ha ez a fontosabb, teljesen megértem, de számomra nincs egyensúlyban, ár-érték arányban ezzel együtt is a 14 Pro nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!