Milyen mobiltelefont vegyek, ha az elsődleges cél az, hogy a leheto leg olcsobb legyen? (a tobbi kovetelneny lent)
Vegyél egy ilyet, nekem egy még régebbi van és amit írtál arra teljesen jó. Vannak olcsóbbak, de azokat nem venném.
Én azt vallom, hogy ha sokat használod, akkor bármennyire is szűk (amúgy ahogy leírtad annyira nem az...) a használati kör, sokkal hatékonyabb a használat (akár munkaeszközként) ha egy minőségi, gyors készüléket veszel.
Amit az első linkelt, 1GB RAM-mal az minden percben kínszenvedés lenne.
ne itt érdeklődj...
Menj be egy mobiteló boltba(magyarba)és ott az eladó segít. Kézbeveheted, meggusztálhatod.
1GB Ram nagyon kevés
Szia!
1 giga ram az tényleg kevés.
Ha olcsó, és jó telefont szeretnél vásárolni, akkor én bátran tudom ajánlani a Xiaomi redmi család összes termékét.
Írd be a keresőbe, hogy "xiaomi redmi", nézd meg, hogy hogyan néznek ki a telefonok, és válassz.
A redmi 8 jo erre? Talan az a legolcsobb. Vsgy van annal is lejjebb?
A boltosokkal szemben az a paranoiam, hogy ha bemegyek s közlöm fogalmam sincs semmirol akkor ramsozzak azt amit nem vesz meg senki. Mit a viccben ahol eladták a vaknak a rózsaszín ferfikabatot ami mar 4 eve ott allt.
A Redmi 8 jó lesz.
Azt pedig nem paranoia, ha azt gondolod, hogy rád sózzák, azt ami nem kell senkinek, hanem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!