Amikor vesztek mobiltelefont mi nektek az elsődleges szempont? RAM, kijelző felbontása, tárhely, stb.
Nekem az volt a legfontosabb hogy vízálló legyen és 100 alatt kijöjjön.
De előbb magaddal kellene tisztázni hogy mit is akarsz.
Android párti vagyok, ezen belül pedig azt szeretném, hogy a pénzemért a lehető legjobbat kapjam! Bivalyerős hardver, bővíthető memória, jó kamera (felbontás, képminőség, és videózás egyaránt), FHD kijelző (se kisebb, se nagyobb), férfias design (minél szögletesebb), és az akksija se merüljön le fél nap alatt!
Amúgy nem mondanám, hogy tárhelyben az Apple lenne a top, mivel elég sok Androidosba lehet már 256 gigás kártyát tenni, amire mehetnek a fájlok, + ott van még az alaptárhely gyárilag szabad része, ami szerintem mai viszonylatban mérettől függetlenül bőven elég az appoknak!
Sosem 1-1 adatot nézek, hanem az összhatást és hogy anyagilag mennyire éri meg.
Én Oneplus 3T-t vettem, pont azért mert sokkal jobb áron adott csúcs hardvert, tiszta Androidot.
De összességében szerencsések vagyunk, mert szinte minden kategóriában van 2-3 vagy akár több telefon amiből lehet válogatni és egyik sem lesz mellényúlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!