Megérné egy Samsung A54 lecserélni egy iPhone 13-ra, tud az annyival többet vagy csak a presztízs nagyobb?
Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 18:26
1/12 anonim válasza:
Aha, ez biztosan nem egy vitaindító kérdés. XD
2/12 anonim válasza:
Úgy érzed hogy az életed jobb lenne a csere után? Vagy felnéznének rád?
3/12 anonim válasza:
Miért, mit vársz el egy telefontól, amit a Samsung A54 nem ad meg neked? Ha semmit, akkor nem érdemes. Ne cserélj le egy számodra megfelelően működő telefont. Majd ha elromlik/lelassul/elveszíted, akkor agyalhatsz, hogy milyet szeretnél.
4/12 anonim válasza:
Ham ár így kérdezed, akkor biztosan nincs értelme lecserélni.
5/12 A kérdező kommentje:
Leszögezem, hogy ez nem egy vitaindító kérdés akart lenni! Szimplán tényleg csak arra voltam kíváncsi, hogy megérné eladni az A54-et és venni egy I13-at. Eddig kp vettem telefont, de a T-nél láttam, hogy részletre is meg lehetne venni viszonylag kedvezően egy iPhone-t.
2023. dec. 4. 20:56
6/12 anonim válasza:
Kedvezően, részletre mindig lehet venni Iphone-t.
7/12 Morzsi007 válasza:
Hagyjuk már ezt a presztízs dolgot. Kb az ír ilyet, akinek nem volt még vagy soha nem használt iphone-t. 😬😬😬
8/12 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor van a 2 teló között akkora különbség, hogy megérné váltani.
2023. dec. 5. 07:09
9/12 anonim válasza:
Nincs, a Sam. sokkal jobb, sokkal jobban testreszabható és nem öl meg a frász, ha a kijelzője megsérül.
10/12 Morzsi007 válasza:
Persze… :)
Ha eladod az A54-et sokat buksz rajta. A 13-as széria 2 éves. Az A54 is elég mindenre, a 13 jobb telefon, de drágább is. Az igaz, hogy az android jobban testre szabható, minden másban az iphone a nyerő és jobban bírja a kijelzője a strapát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!