Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha olyan telefonszá...

Mit tegyek ha olyan telefonszámot vettem fel amit nem kellett volna?

Figyelt kérdés
Fontos hívást vártam ma, viszont mikor megcsörrent a telefon, egyből felvettem, utána láttam hogy Tunéziai. Egyből kinyomtam. Feltöltős vagyok, nem havi előfizetős, ezért elvileg nem lehet anyagi bajom ha minden igaz. Ezt mondta az ügyfélszolgálatos is, tudok még/kell még valamit tennem? Letiltottam a számot mindenesre.

ma 15:26
 1/4 Janaqks ***** válasza:
90%
Az égvilágon semmi sem fog történni. Engem egyszer felhívott valaki Bosznia Hercegovinából, később visszahívtam [azonnal "felvette"(gondolom automatikus vagy mi)] de senki sem szólt bele. Ez másfél éve volt.
ma 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A saját hálózatodon történt hívásfogadásból semmi költséged nem keletkezhet. Ha nem hívtad vissza, akkor nyilván azért se kell fizetned.
ma 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha hamar felvetted, mielőtt ők tették volna le, semmi nem lesz. Arra játszanak az ilyen csalások, hogy megcsenget, megszakítja, és várja hogy visszahívd. Na az kerül pénzbe amikor visszahívod, nem is kevésbe. De ha nem hívtad vissza, nincs költség.
ma 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
87%

"Mit tegyek ha olyan telefonszámot vettem fel amit nem kellett volna?"

Nem történt ilyen.

ma 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!