Ha meg akarom szüntetni a feltöltőkártyás mobil "előfizetésem", akkor ugye végül is nem muszáj bemenni egy fiókba és bejelenteni, hanem egyszerűen csak nem töltöm föl, lejár magától, és kész?
Miért, adnak vissza pénzt?
(Alig van rajta úgyhogy leszarom, csak kíváncsi vagyok.)
Így van, valóban visszaadják.
Én a Yettelről tudok nyilatkozni, mert történt, hogy a kártyás számomat előfizetésesre váltottam, de két hét alatt meggondoltam magam, így éltem az elállási jogommal, amit el is fogadott a szolgáltató, és minden rendben van. Azonban a korábbi, közel 2500 Forintos egyenlegemet lenullázták, mivel konkrétan új szerződés jött létre azzal, hogy előfizetéses lettem. Felhívtam a szolgáltatót, hogy mondják el, hogy ilyenkor mi történik, és azt mondták, hogy igen, ez normális, és lehet indítványozni egy visszaigénylést, ami meg is történt. Én bankszámlára kértem a kétezer valahány forintomat (ugyanis ebből még levonták a számláslétem alatt keletkezett költségeket), és néhány nap múlva meg is érkezett, amit bizonylattal tudok alátámasztani.
Akkor kérdem én, hogy azoknak az embereknek, akik el szeretnének menni a szolgáltatótól úgy, hogy van egy jelentősebb összeg az egyenlegükön, azoknak miért ne adná vissza a szolgáltató a pénzt? Vagy ha nem adja vissza, akkor én miért kaptam vissza az egyenlegem, és ráadásul nem jóváírták, hanem elutalták a Yettel nevében, és a bankszámlára küldték.
A fajankózó fajankónak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!