Screenshot készítése olyan appban ami ezt tiltja, hogy megoldható? (Máv app)
Máv appban vásárolt bérletemet szeretném képként lementeni, hogy ne kelljen mindig perceket várni hogy megnyithassam.
(Főleg mióta BKV-n is használható, metróból kifele kellemetlen várakozni..)
Esetleg próbálta már valaki másik telefonnal befotózni? Úgy leolvasható a kód?
Mert épp olyan napja van. Akkor vedd meg papír alapon és rakd egy átlátszó tokba.
De hogy a kérdésre egyenesen is válaszoljak, nem, nem lehet megoldani, hogy screenshotolj. Vagy ha találsz rá módot, akkor minimum kihasználsz egy szoftverhibát, amiért potenciálisan nagy bajba is kerülhetsz.
Vagy lefozózod másik telefonnal, ami csúnya lesz és 10ből 9 egyből kéri az igazit.
Amúgy miért okirathamisítás fényképet készíteni egy bérletről? Az irataim is mind be vannak fotózva :D
Neten hirtelen csak olyat találtam, hogy tilos módosítani az adatokat, ami nyilvánvaló és ilyen nem is áll szándékomban.
Kiscsillag, hiába vergődsz meg pontozol le minden válaszolót. NYILVÁN nem lehet képernyőfotót készíteni, és NYILVÁN szabálytalan, hogyha azt mégis megteszed.
Lefotózza egy haverod neked másik telefonnal? Tegye. És mi a garancia rá arra, hogy azt a fotót nem használja fel a haverod jegy helyett? Hogy nem passzolja tovább a haveri körnek? Hogy nem adja el fű alatt potompénzért? Hogy te nem teszed meg ugyanezeket?
Na, EZÉRT tilos a képernyőkép. A kallerek sem hülyék. Jó esetben csak nem engednek tovább, rosszabb esetben büntetnek, még rosszabb esetben rendőrt hívnak.
Mindezt azért, mert nettó húsz másodpercet akarsz spórolni. Kapcsold be a metrón, mielőtt leszállsz, akkor nem az állomáson kell. Meg van oldva a történet.
Csak azt pontoztam le aki nem a kérdésemre válaszolt, hiszen pontosan erre való ez a gomb, “kiscsillag”. ✨
Ha a saját fényképezőmmel fotózom le, akkor megnyugodhatsz hogy nem fogom eladni. :D
Hívjon rendőrt ha nincs jobb dolga, bemutatom az eredeti bérletet és kész, bár amennyire nézik csak az a lényeg hogy méterekről bérletnek nézzen ki, nem szokták közelről vizsgálgatni.
És nem, nem húsz másodperc, kb 5-10 perc szokott lenni mire betölt a 💩 appjuk, javítsák ezt aztán utána panaszkodjanak ha valaki gyorsabb megoldást keres.
Mint írtam, nem akarok papír bérletet venni.
Látom jól végigpirosoztátok azokat akik próbálnak megvédeni a hülyeségtől. Sajnos, akár tetszik, akár nem, igazuk van. Hiába van érvényes bérleted, az csak a MÁV appban, vagy papíron, vagy ahogy vásároltad, úgy érvényes. Ez nem teszkó klubkártya hogy annyiszor fotózd le ahányszor akarod. Tetszik vagy sem, ez van.
Láttam én már hasonló miatt ordítozni egymással kalauzt és okoskát aki azt gondolta befotóz mindent és majd az jó lesz. Nem lett. Bünti lett. Elég egyszer belefutni egy olyan ellenőrbe aki reggel véletlenül belerúgott az ágy lábába és onnantól azon jár az esze hogy mindenkit megbüntet akit csak tud.
Nekem is szarul indul az app. Már írtam nekik többször emiatt. Én induláskor amikor homokórázik kilövöm a memóriából az appot és újraindítom. Ekkor már egy pillanat alatt betölt. Valószinüleg betöltődik először is rendesen, csak a kezdőképernyő fagy rá a kijelzőre valamiért. De a repülőmódos megoldás is jó.
Én nem tudom androidon mennyire nehéz bekapcsolni fél percre a repülő módot, iPhoneon 2 mozdulat. És csak az app betöltődéséig kell kikapcsolni, utána visszakapcsolhatod, nem fogsz lemaradni az élet nagy történéseiről ennyi idő alatt. Ráadásul időd is van erre, mert már az alagútban bemondják hogy készítsd elő a bérletedet. Úgyhogy mire felérsz, addigra egy betöltődött MÁV appot mutogathatsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!