Screenshot készítése olyan appban ami ezt tiltja, hogy megoldható? (Máv app)
Máv appban vásárolt bérletemet szeretném képként lementeni, hogy ne kelljen mindig perceket várni hogy megnyithassam.
(Főleg mióta BKV-n is használható, metróból kifele kellemetlen várakozni..)
Esetleg próbálta már valaki másik telefonnal befotózni? Úgy leolvasható a kód?
QR kód? Mert ha azt befotózod, jó eséllyel olvasható lesz.
Egyébként Android telefon? Mert az OTP app is tiltja a screenshotot Androidon, iPhone-on simán lehet screenshotot nyomni.
Lehet, hogy nem teljesen egyértelmű, de azért tiltott a screenshot készítése, mert a kifotózott bérlet érvénytelen, ezáltal pont ugyanúgy büntethető vagy, mintha nem is lenne.
Ez a másik telefonnal készült fotóra is vonatkozik.
iphone, de korábban androidon ugyanilyen volt.
Miből látja a metró ellenőr 2 méterről hogy screenshot vagy sem?
Ha nagyon nem felel meg neki akkor meg tudom mutatni az appban az “eredetit”, csak az kb 5 perc mire betölt, nem akarok addig szobrozni az aluljáróban.
Ha repülős üzemmódban indítod el a Máv appot, egy pillanat alatt betölt, nem keresi a netet. Offline meg megvan a bérleted az appban.
Ne szórakozz ilyennel, mert egy vonalasabb ellenőr seperc alatt megbüntet, aztán jó esetben csak rohangálhatsz a mávhoz, hogy ne kelljen fizetned...
Tudom, de nem akarom folyton ki-be kapcsolgatni a netet, mert máshoz meg kellene.
+ még így is sokkal több lépés, mint kirakni egy képet a kezdőlapomra.
Miért büntetne meg, ha van érvényes bérletem?
"Miért büntetne meg, ha van érvényes bérletem?"
Mondjuk, mert a kifotózott bérlet simán átruházható, és innentől kezdve nemcsak, hogy érvénytelen, de még okirathamisítással is megvádolhatnak.
iphone-om van, próbáltam gépre tükrözni a képét, de a bérletet nem engedi megjeleníteni…
Oké, felőlem vádoljanak.
Szóval hogyan tudom kivitelezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!