Melyik az a okostelefon ami a legolcsóbb de még használható? Csak email nézésre és weblap böngészésre kell. Xiaomi párti vagyok de nem mindenáron
Azért a legolcsóbb nem éppen mindig a legjobb. Most pl. mi volt az olcsóbb? Venni egyet 40 ezerért, amit 1 év múlva a falhoz vágsz, vagy venni egyet 90-ért, ami 3 év múlva is jó lesz?
Ha tényleg nem kenyérre kell a kettő különbözete, és viszonylag hosszú távra keresel egy használható készüléket, akkor én az utóbbit javaslom. 70-90 körül már elég használható készülékek vannak.
Arról van szó hogy van egy 150-ezres mobilom amivel meg vagyok elégedve, de bizonyos okok miatt szükség van egy másikra ami azért alap dolgokra képes. Tehát nem az legyen hogy egyszerűen nem működik manapság mert annyira régi.
Az elfelejtettem mondani hogy olyan kéne ami a közösségi autók applikációit is kezeli. De azt hiszem magyar se nagyon megterhelő.
Ez lenne az véleményem szerint.
Mert nem régebbi, mint 1 éves. Nincs rajta erőforrás igényes android változat, illetve van 4GB RAM is.
#7.
15 ezerből ma már egy normálisabb hétvégi vásárlás sem jön ki, nem hogy egy telefon. Olyan mértékű infláció van, hogy az is csoda, hogy 40 ezerért van használható telefon, köszönhetően Kínának.
Mert amúgy ha csak Apple és Samsung lenne megnézhetnénk magunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!