A Navon miért nem tud gyártani normális, használható okostelefonokat?
A Navonnak a GPS az erőssége, ahhoz ért, és abban viszont az egyik piacvezető márka. A telefonhoz nem ért annyira, és a GPS piacon maradása miatt nem is akar kellő figyelmet fordítani a telefonokra, és ez csupán vergődés, hogy mégis tovább gyártja őket!
Ezt amúgy én se értettem soha, hogy ha egy gyártó nem ért valamihez, és olyannyira nem a fő piaca, hogy sz#rokat csinál, akkor minek erőlteti tovább...
"A Navon miért nem tud gyártani normális, használható okostelefonokat?"
Ez nem arról szól hogy fel akarnak törni a mobilpiacon. Inkább beszedik az aprópénzt, amiért más nem hajol le.
Amúgy ez csak körömpiszok a cég körme alatt, a háttérben nem (csak) ez hozza a hasznot.
Mi értelme ilyen kérdéseknek? Valakinek jó a Navon is, lehet vele telefonálni gondolom, meg alapvető dolgokat bizonyára tud.
Akinek nagyobb igényei vannak, vegyen jobbat!
Az milyen dolog, hogy valaki spórolni akar, utána panaszkodik? Szerintem természetes, amikor az embernek be kell látni, hogy vett valami olcsóbb dolgot, de az nem is tud annyit. Ez így működik, minden téren.
Nekem nincs.
az egyik ismerősöm panaszkodik folyton rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!