Mások is gondolkodtak már azon, hogy a kötelező vagy ajánlott szoftverfrissítések - egy már stabil és jó rendszerben - a termék kivezetését is jelenthetik?
Figyelt kérdés
Hogy direkt hibákat produkáljon egy androidos zenelejátszó vagy egy régebii de jól működő mobiltelefon.#Android #new frame
márc. 9. 17:08
2/12 anonim válasza:
Persze, rengeteg konteós vadbarom járkál szabadon.
3/12 anonim válasza:
Biztosan vannak, akik azt hiszik magukról, hogy laikusként, ránézésre meg tudják állapítani egy informatikai rendszerről, hogy hibátlan.
4/12 anonim válasza:
Én pl. ebből a kérdésből érzem úgy, hogy a kérdezőnél kezd valami félremenni ...
5/12 grafno válasza:
Vagy, hogy az iphone belassuljon egy uj frissitestöl...
Es meg kitudja mennyi atveres megy a piacon. Nekem a win11 után lassult be az nvidia chip mert veletlenül egy lassitot bekapcsolt a windows11 es jopar hetet kellett várni mire jött egy frissites de az sem lett a legjobb. A COD warzone win10 200fps, win11 32fps
6/12 anonim válasza:
"egy már stabil és jó rendszerben"
Ez lenne az android? LOL!! Az frissítéssel és anélkül is összedől, mindegy mit csinálsz vele.
7/12 anonim válasza:
Nekem van egy regi LG G6-om, 7 es andoiddal futott, itthoni telefon, youtubra videozasra stb... evek ota ez futott rajta,de most sok mindenhez kellett mar az ujabb rendszer.. felfrissítettem, gyári beállít@sok vissza stb.. olyan csiga lassú a telefon az előző szofthoz k~pest, hogy jajj
8/12 anonim válasza:
Tervezett elavulásra gondolsz? Neeeeem, soha nem hallottam róla. Ezek böcsületes cégek mind, soha nem tennének ilyet 🙃🙃🙃🙃🙃
10/12 anonim válasza:
Ez egy létező dolog, viszont nem szabad összekeverni azzal, mikor a gyártónak már nem prioritás az az eszköz amire a frissítést szánják, és ezért nem is tesztelik, optimalizálják megfelelően azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!