Melyik iPhone a legjobb, a 13 as, 14 es, vagy 15 ös?
Megkérnélek, csak az válaszoljon, aki jártas a témában es érdekli is a téma.
Akiket dühít a kérdés, megkérem, hanyagolják.
Én vettem egy iPhone 15 öst (rózsaszín) pár napja es azon gondolkodom ha nem e tette volna meg egy 13 as is.
Nekem ezt ajánlották, mert a 14 es a 13 as havi törlesztőrészlete szinte ugyanannyi lett volna itt külföldön ahol lakom. És a cégnél ahol kliens vagyok 12 éve ezt ajánlották ezt a modellt, havi 29 euró törlesztőrészletért 36 hónapig. A 13 as is 26 euró körül volt havonta.
De azt olvastam h a 15 ös hajlamos melegedni egy szoftver hiba miatt, amit állítólag az Apple korrigálni fog az új ios által majd.
Azért kérdem mert nem biztos hogy mindig a legújabb a legjobb, es lehet más meg tudná osztani a tapasztalatait erről.
A pro max itt is drágább.
És ez csak a részletje a mobilnak
Külön kell fizessem a bérletet, ami korlátlan internettel 50 euró es ebben benne van ingyenes belföldi hívás es ingyenes belföldi sms.
Mivel a 13 és a 14 közötti különbség marginális, a 13 és a 15 között pedig két év van, egyértelműen a 15.
A 13 idén már egy hároméves modell lesz, míg a 15 csak egy, ez a támogatottság szempontjából rendkívül jelentős lesz 2-3 év múlva, ami a használtpiaci árakon is meg fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!